Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin yeni dizisi Darısı Başımıza final yapan hangi diziye benzetildi?

Show TV’nin yeni dizisi Darısı Başımıza final yapan hangi diziye benzetildi?

tarafından ker_def
Show TV’nin yeni dizisi “Darısı Başımıza”nın ilk tanıtımı yayınlandı.

Youtube’da yayınlanan görüntülere yapılan yorumlar dikkatleri çekti.

Kimi izleyiciler diziyi Demet Özdemir ile Furkan Palalı’nın başrolünde yer aldığı No 309 dizisine benzettiler.

Komedi dizisi olması nedeniyle izleyicileri ekrana bağlayıp bağlayamayacağı konusunda bir zorluk mevcut. Zira izleyiciler komediden ziyade dram dizilerine daha fazla ağırlık veriyor.

İlk görüntüler üzerine izleyiciler şu yorumları yaptılar:

“Süper. inşallah tutar. Oyuncular harika”

“Süper bir dizi olacak ama Show TV’de olduğu için yarım kalabilir, her güzel Show TV dizileri gibi.”

“Dizi bence tutar, çok güzel olacak gibi gözüküyor. Kanım ısındı.”

“Oyuncuların uyumu çok iyi, bence tutar.”

Yaz ekranında normal sezona göre daha çok şansı bulunan Darısı Başımıza dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Deniz Dargı’nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Hasan Tolga Pulat’ın oturduğu Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi “Darısı Başımıza”nın başrollerini Ozan Dolunay,* Elif Doğan ve Devrim Yakut paylaşırken, oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı gibi güçlü isimler yer alıyor.

Diziden ilk görüntüler yayınlandı:

DARISI BAŞIMIZA YAKINDA SHOW TV’DE BAŞLIYOR!

Yaz ekranını ısıtmaya hazırlananDarısı Başımıza’nın ilk tanıtımı yayınlandı. Samimi hikayesinin ilk sinyallerini veren dizinin eğlenceli tanıtımı beğeni topladı. Kızların gelin çiçeğini kapmak için birbiriyle yarıştığı anlarda Öykü (Elif Doğan) değişen kararıyla herkesi şaşırtıyor. Ozan’ın (Ozan Dolunay) gelişiyle tüm dengelerin değiştiği tanıtımda Öykü’nün heyecanı gözlerinden okunuyor. Elleri birleşen Ozan ve Öykü’nün düğünden kaçmasıyla Öykü’nün annesi Zerrin (Devrim Yakut) bayılırken, terk edilen damat Cem’in (Özgün Karaman) neler yapacağı merakla bekleniyor.

“Bir tutam aşk, bir yudum mutluluk ve bolca kahkaha!” mottosuyla yola çıkan Darısı Başımıza’da ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Zerrin yakın zamanda çocuklarının mürüvvetini görmeyi beklemezken, Öykü’nün (Elif Doğan)evleneceği haberini vermesiyle dünyalar onun olur.

Show TV'nin yeni dizisi Darısı Başımıza final yapan hangi diziye benzetildi? 7

DARISI BAŞIMIZA DİZİSİ VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GENEL HİKAYE

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuya platonik aşık, başını kaldırıp da çevresindeki taliplerine dönüp baktığı görülmemiş. Küçük oğlu Serkan (Burak Can) anasının kuzusu, kolay kolay evden gitmeyeceği belli. Ortanca kızı Öykü (Elif Doğan) ise yurtdışında, işinde gücünde, kariyerinde…

Zerrin yakın zamanda çocuklarının mürüvvetini görmeyi beklemezken, Öykü’nün evleneceği haberini vermesiyle dünyalar onun olur. Dört gözle dünürleriyle tanışacağı günü bekleyen Zerrin’i kız isteme gününde kötü bir sürpriz bekliyor. Aksoy ve Arslansoy aileleri karşı karşıya geliyor ve eski defterler bir bir açılıyor. Sadece Zerrin değil, Öykü ve Rüya da bu karşılaşmadan nasibini alıyorlar. Ortalık birbirine girmişken bu curcunadan geriye bir tutam aşk, bir yudum mutluluk ve bolca kahkaha kalıyor.