Ana sayfa Dizi Haberleri Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanında şoke eden detay!

Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanında şoke eden detay!

tarafından ker_def
Darısı Başımıza 2. son bölümü dün akşam Show TV ekranlarına geldi.

İlgiyle izlenen son bölümden sonra Darısı Başımıza 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Dizinin 3. bölümü 18 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Başrollerinde Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut’un yer aldığı Darısı Başımıza son bölümde Öykü verdiği kararla herkesi şaşırttı. Ozan’ın Öykü’ye sorduğu soru onu şaşırtsa da cevabı da Ozan’ı şok ediyor. Darısı Başımıza yeni bölüm fragmanında Cem, Öykü’yü aldatmaya devam ediyor.

Darısı Başımıza, romantik komedi tarzı ile yaz dizileri sıralamasında ilk sıralarda yerini aldı.

Dizinin 2. bölümünde Öykü’nün Ozan ve Cem arasındaki aldığı karar herkesi şaşırttı. Fakat Cem, Öykü’yü aldatmaya devam ettiği dizinin 3. yeni bölüm fragmanına Ozan’ın Öykü’ye sorduğu soru ve aldığı cevap damgasını vurdu.

DARISI BAŞIMIZA 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Show TV’nin yeni dizisi Darısı Başımıza’nın üçüncü bölümü merakla beklenmekte….

Zerrin’in babasının defterini Canan’dan istediği tanıtımda Rüya, Öykü’nün ilişkisini kurtarmak için yanlışlıkla Cem’i sakatlıyor.

Ozan’ın Öykü’ye “Sen bana rağmen Cem’le evlenebileceğini gerçekten düşünüyor musun?” demesiyle Öykü’nün kararlılığı görülüyor. Cem beklemediği bir anda Öykü’nün yanına gelmesiyle büyük bir telaşa kapılıyor. Öykü’nün aldatıldığını öğrenip öğrenemeyeceği merakla bekleniyor.“Bir Tutam Aşk, Bir Yudum Mutluluk ve Bolca Kahkaha!” mottosuyla yola çıkan Darısı Başımıza, her Çarşamba Show TV’de ekrana geliyor.

DARISI BAŞIMIZA BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Darısı Başımıza 3. bölüm fragmanında şoke eden detay! 7

DARISI BAŞIMIZA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Darısı Başımıza’nın bu akşam ekrana gelen 2. bölümünde Ozan’ı beklemediği bir anda Cem’in üvey abisi olarak karşısında gören Öykü bayıldı ve isteme merasimi ertelendi. Ne yapıp ne edip Öykü’yle en kısa sürede evlenmek isteyen Cem, Aksoyları evine yemeğe davet etti. Öfkesiyle suçlayacak birilerini arayan Ozan için ise oklar Öykü’ye döndü. Merter ve Rüya, oteldeki gizemli adamı bulmak için plan yaptı. İzmir’deki adamın Ozan olduğunu anlayan Rüya büyük bir şok yaşadı. Ozan ise karar vermişti, en yakın zamanda Öykü’yü Cem’den ayıracaktı. Ozan’ın tehdidiyle Öykü gözyaşlarına hakim olamadı. Cem’le en kısa sürede evlenmek isteyen Öykü, başta Ozan olmak üzere herkesi şaşırttı.