Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalp Yarası dizisinde belirsizliğin ortadan kalkması sevindirdi!

Kalp Yarası dizisinde belirsizliğin ortadan kalkması sevindirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizilerinden olan Kalp Yarası, pazartesi akşamları yayınlanıyor. Dizinin her bölümünü heyecanla bekleyen sadık bir izleyici kitlesi bulunuyor. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümü 2 haftadır yayınlanamıyor.

Ocak ayının ilk haftasında yılbaşı tatili nedeniyle yeni bölüm ekrana gelemedi. Ocak ayının ikinci haftası için dizinin 27. bölümü yayınlanacaktı. Hatta tanıtımlar da paylaşıldı ama son dakikada başrol oyuncusu Gökhan Alkan’ın koronavirüse yakalanması sonucunda dizinin bir hafta daha ara vermesi gerekliliği ortaya çıktı.

Ferit ve Ayşe karakterlerinin hikayesini merakla bekleyenler, 17 Ocak Pazartesi akşamı 27. bölümün yayınlanacağının duyurulması ile rahat bir nefes aldı. Dizideki belirsizlik böylelikle ortadan kalktı. Gökhan Alkan’ın koronavirüse yakalanması yeni bölümü 1 hafta ileri taşıdı ve izleyiciler daha uzun süreli bir ayrılık olmamasından memnun.

Kalp Yarası dizisinde belirsizliğin ortadan kalkması sevindirdi! 7

Kalp Yarası dizisinde bu belirsizlik ortadan kalktıktan sonra şimdi de izleyiciler, yeni bölümde neler yaşanacağına odaklandı.

Kalp Yarası dizisinde Ayşe’nin son anda kurtulduğu böbreğini kaybetme durumunun gerçek yüzü de ortaya çıkıyor. Ayşe ile dedesi Şahin arasında yaşanacaklar da herkesin dikkatini çekecek.

Ferit, babasının cinayete kurban gittiğini de anlıyor ve Kalp Yarası dizisinin hikayesi fazlasıyla etkileyici bir noktaya doğru sürükleniyor.

İşte 17 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’da yayınlanacak olan dizinin 27. bölümünden ikinci fragman: