Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’nin yükselen yıldızı Oğlum dizisinde herkesin şoke olacağı itiraf!

Show TV’nin yükselen yıldızı Oğlum dizisinde herkesin şoke olacağı itiraf!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un merakla beklenen yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Zeynep’in kanlı gömleği polise verdiğini öğrenen Tuğrul’un ondan hesap sorduğu tanıtımda ikili arasında korku dolu anlar yaşanıyor.

Zeynep, Efe’nin sorunlarının babası yüzünden olduğunu savunurken Tuğrul’un “istemediğim çocuk…” sözleri izleyenleri şoke ediyor. Zeynep hamileyken çocuğu istemediğini ifade eden Tuğrul ayrıca İlyas’ın Efe’yi vuracağını Zeynep’e söylüyor. Zeynep’in duyduklarından sonra ne yapacağı merak konusu oluyor.

İlk bölümü ile ilgi çeken Oğlum dizisinin ikinci bölümünde tüm izleyici gruplarında reytinglerini artırması çok önemli bir mesajdı… Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan dizinin hikayesini beğenen izleyiciler, sadık bir şekilde ekran başına geçeceklerini gösterdi. Ayrıca güçlü hikaye ve etkili oyunculuk performansları dizinin reytinglerinin daha da çok artabileceği yolunda sinyalleri de verdi.

Üçüncü bölümde yaşanacaklar merak edilirken, ikinci bölüm finalinde; Efe olay yerine getirildi. Bunu önceden öğrenen İlyas onları uzaktan takip etmeye başladı ve silahını Kaan’ın katiline doğrulttu. Kaan’ı öldüren kişiye dair hiçbir bilgisi olmayan İlyas, küçücük bir çocukla karşılaşınca şoke oldu. Peki kendi çocuğuna başka bir çocuğun zarar verdiğini öğrenen İlyas ne yapacaktı?

‘Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor. Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

‘Oğlum’ yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!