Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nur Fettahoğlu’ndan yeni proje bekleyenler için kötü haber!

Nur Fettahoğlu’ndan yeni proje bekleyenler için kötü haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Peyker karakteri ile çok beğenilmişti. Sonraki süreçte üst üste farklı rollerde izlediğimiz oyuncu hem sinema hem de dizi sektörünün en çok tercih edilen isimlerinden birisi konumunda.

Muhteşem Yüzyıl gibi Türk dizi tarihinin en başarılı yapımlarının başında gelen projede Mahidevran Sultan karakterini canlandıran isim de Nur Fettahoğlu olmuştu.Son dönemde; Babil, Hükümsüz, Kağıt Ev gibi dizilerde izlediğimiz oyuncudan yeni proje bekleyen hayranlarını üzen haber geldi.

Nur Fettahoğlu, 2022 yılı için henüz gelen teklifler arasında bir karar vermedi… Yaz ayında yer aldığı sinema filmleri ile dikkat çeken oyuncu, bu yapımların vizyona çıkmasını bekliyor. Ünlü oyuncu, yeni proje konusundaki sorular için ise, “Her şey yolunda. Şu anda dizi yok. Bakıyoruz. Değerlendiriyoruz” diye konuştu.

Nur Fettahoğlu'ndan yeni proje bekleyenler için kötü haber! 7

Bir süredir ortalarda görünmeyen oyuncu, bir işte yer almadığı için görünmediğini ifade etti. Nur Fettahoğlu, işi olmadığı dönemde evde kızı ile vakit geçirmeyi sevdiğini ve spor yapmaya çaba harcadığını anlattı.

Fit haliyle de dikkat çeken oyuncu, hem genetik hem de mesleğinden dolayı da dikkat ettiği için fit halini korumak durumunda olduğunu ifade etti.