Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinden sevindirici gelişmeler devam ediyor! Alkışı hakeden başarılar bunlar!

Kadın dizisinden sevindirici gelişmeler devam ediyor! Alkışı hakeden başarılar bunlar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de ekrana gelen Kadın dizisi, yayınlandığı dönemde çok büyük bir kitlenin ilgisini çekmiş ve her hafta milyonlarca insanın izlediği bir yapım olmuştu. Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Feyyaz Şerif, Bennu Yıldırımlar’ın rol aldığı dizi, izleyicinin hafızasında hala taze bir şekilde durmakta.

Dizi, 2017 yılının Ekim ayında başlamış ve 2020 yılı Şubat ayında final yapmıştı. Özge Özpirinçci, Kadın dizisi ile meslek hayatında bir başka özel süreci yaşadı. Pirinçci, erkek egemen dizilerin hakim olduğu ekranda, bir kadın hikayesinin başrolü olarak öylesine başarılı bir oyunculuk sergiledi ki izleyici bir kez daha onu bağrına bastı.

Özge Özpirinçci, şu sıralar kızı Mercan ile ilgileniyor ve setlerden uzak bir hayat sürüyor. Ancak Kadın dizisinin etkisi, dünyanın farklı ülkelerinde sürmekte. Diziyle ilgili gelen haberler ise herkesi gururlandırmakta.

Kadın dizisinden sevindirici gelişmeler devam ediyor! Alkışı hakeden başarılar bunlar! 8

Feyyaz Duman’ın da ekranda Arif rolüyle yer aldığı dizi sayesinde kariyerinde önemli bir çıkış yakaladığı yapım olan Kadın dizisi, ayrıca usta oyuncular Şerif Erol ve Bennu Yıldırımlar’ın da müthiş oyunculuklarıyla çok konuşulmuştu. Seray Kaya’yı Şirin rolüyle mesleğinde başka bir yere taşıyan dizi, Gökçe Eyüboğlu’nun da Ceyda karakterinin ardından başka dizilerden de çok fazla teklif almasını getirdi.

Dizi, geçtiğimiz yıl İspanya’da yayınlanmış ve izleyicilerin büyük ilgisini kazanmıştı. İspanya’nın en büyük medya kuruluşlarından birisi olan Atresmedia TV Grubu’nun Antena 3 kanalında ekrana gelen dizinin prime time’da yayınlanması da ayrı bir başarıydı. Açık kanalda yayınlanan ilk Türk dizisi olma unvanını elinde bulunduran Kadın dizisi, o kadar çok reyting aldı ki “en çok izlenen dizi’ unvanını da elde etti.

Kadın dizisinden sevindirici gelişmeler devam ediyor! Alkışı hakeden başarılar bunlar! 9

2022 yılında ise Kadın dizisi Arjantin’de yayınlanmaya başladı. Batı Avrupa ulusal kanallarında Prime Time’da yayınlanan ilk Türk dizisi olarak kayıtlara geçen dizi, Arjantin’de ViacomCBS grubuna ait Telefe kanalında Prime Time’da yayınlanması da bir başka önemli gelişmeydi.

Yurt dışı satışını Calinos Entertainment’ın üstlendiği ve İspanya’nın ardından Arjantin’de büyük başarı gösteren dizi, pazartesi gecesinin lideri oldu. Ardından Kadın dizisinin, Fransa’da M6 Group’un ulusal kanallarından birinde bu yıl içerisinde ekrana geleceği öğrenildi.

Dizinin dünya çapında elde ettiği reyting zaferlerinin yanında, dünya çapında 70 ülkede yayınlanması bir Türk dizisi adına büyük bir gurur kaynağı…