Ana sayfa Sosyal Medya Sıcak Kafa dizisiyle ilgili şaşırtıcı karar sonrası Mert Baykal, Hazal Subaşı, Osman Sonant ve Şevket Çoruh’tan dikkat çeken paylaşımlar!

Sıcak Kafa dizisiyle ilgili şaşırtıcı karar sonrası Mert Baykal, Hazal Subaşı, Osman Sonant ve Şevket Çoruh’tan dikkat çeken paylaşımlar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix için çekilen ve distopik bir hikayeyi anlatan Sıcak Kafa dizisini beğenenleri çin can sıkıcı bir gelişme yaşandı! Dizinin ikinci sezonunu bekleyenler, alınan son karar ile hayal kırıklığı yaşadılar!

Kimi eleştiriler alsa da Türkiye’de çekilen ilk distopik bir dizi olma ünvanını taşıyan Sıcak Kafa’da, hepsi birbirinden başarılı oyuncular yer almış ve hikayesiyle de izleyiciyi çok başka bir dünyaya götürmüştü dizi. Sıcak Kafa’yı seven izleyici, ikinci sezon için de merakla bekliyordu.

Fakat Netflix, dizinin 2. sezonunu çekmeyeceğini açıklayarak izleyenleri üzen bir karar aldı! İlk hüsran dolu ve sitemkar mesaj ise dizide Anton karakterine hayat veren Şevket Çoruh’tan geldi.

Çoruh, dizide bir salgın sonrası virüs kapan kişilerin abuk konuşmasının anlatıldığı hikayeye de gönderme yaparak “Çok abuk bir ayrılık oldu. Bilsem bu kadar sıkı dostluk kurmazdım. Kısa sürdü yoldaşlığımız. Kendine iyi bak Anton” sözleriyle hayal kırıklığını dile getirdi.

Dizide Şule karakterine başarıyla hayat veren ve performansı ile de izleyenlerin ayrıca çok beğendiklerini sosyal medyada sıklıkla dile getirdikleri Hazal Subaşı da dizinin ikinci sezonunun çekilmeyeceği haberi üzerine aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Hazal Subaşı, “İyi ki Sıcak Kafa ve maalesef… Emeği geçen, bu işe inanan ve izleyen herkese çok teşekkürler. Bir çok şeyin başlangıcı olduğuna hemfikiriz bu projenin. Cesaretini ve yüreğini kutluyorum projenin başındaki herkesin, sonradan dahil olan bizlerin ve izleyip sevenlerin. Teşekkürler” diyerek çok inandığı projenin bitişiyle ilgili veda sözleriyle dikkat çekti.

Dizinin bir diğer başrol oyuncusu Osman Sonant’tan da kısa ama anlamlı bir mesaj geldi! Sonant da “Umuttu, güzeldi, iyi ki varsın Sıcak Kafa” notuyla veda etti diziye. Hazal Subaşı da emojili yanıt verdi partnerine…

Netflix’in Türk yapımları içinde en çok eleştiri alan bir projeydi Sıcak Kafa. Yönetmenliğini Mert Baykal ve Umur Turagay’ın yaptığı, senaryosunu Mert Baykal, Müjgan Ferhan Şensoy, Zafer Külünk ve Gökhan Şeker’in yazdığı dizi, aynı zamanda pek çok izleyici ve eleştirmenden olumlu karşılık da buldu. Türkiye’de distopik bir hikaye çekilmesine öncülük eden, bu cesur hareket kutlanırken, diziyi izleyenler ise sosyal medyadan verilen kararı eleştirdi, haksızlık yapıldığı görüşlerini paylaştılar karar sonrasında.

Bu arada sosyal medyada yapılan tüm yorumların ardından, dizinin yönetmeni olan ve senaryosuna imza atanların başında gelen Mert Baykal’dan da bir açıklama geldi. “Herkes yazıyor, soruyor, ben de bir iki cümle yazmak istedim” diyen Baykal, hikayenin yarım kaldığı görüşünü paylaşarak aynı zamanda Netflix Türkiye’nin bir fırsat verdiğinin da altını çizdi. Sıcak Kafa dizisi ile gurur duyduğunu ve öncü bir proje olduğunu da belirten Mert Baykal, düşüncelerini ve duygularını ifade ettiği uzun bir yazıyla yaşananları yorumladı.

İşte Mert Baykal’ın paylaşımları…