Ana sayfa Sosyal Medya Gıpta ettiren destek! Tuzak dizisinin izleyicisi az ama gösterdikleri çaba muazzam!

Gıpta ettiren destek! Tuzak dizisinin izleyicisi az ama gösterdikleri çaba muazzam!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisi, başta çok iddialı bir şekilde lanse edilse de ekrana geldiği ilk günden itibaren beklenmeyen bir reytingle karşılaştı! Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu gibi hepsi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren dizi, kadrosu ile çok beğenilmişti ama ilgi aynı oranda olmadı!

Yağız Can Konyalı, Eylül Su Sapan, Onur Durmaz, İlayda Çevik, Emir Benderlioğlu gibi yine son derece başarılı genç oyuncuların da yer aldığı dizinin senaryosunu da daha önce imza attığı güçlü projeleriyle tanınan Eylem Canpolat ile birlikte Ayşenur Sıkı, Ali Yörükoğlu yazmakta. İzleyenlerin heyecanla ve merakla takip ettikleri hikayeyi çok beğendikleri, yaptıkları yorumlara da yansımakta.

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in üstlendiği, Fabrika Yapım ve Acun Medya imzalı dizi, önce Çarşamba günleri ekrana geliyordu. Daha sonra Perşembe akşamlarına çekildi. Camdaki Kız, Aldatmak, Al Sancak ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerine rakip oldu.

Gıpta ettiren destek! Tuzak dizisinin izleyicisi az ama gösterdikleri çaba muazzam! 10

Ancak bu durum dizinin reytinglerinin yükselmesini sağlamadı! Kemik bir izleyici kitlesi olsa da ilk 10 tablosunda yer almayı başaramıyor Tuzak dizisi! Her ne kadar izleyen kişilerin çok beğendiklerini, çok heyecanlı ve sürükleyici bir dizi olarak sevdiklerini belirttikleri yapım, beklenen ilgiyi üzerine çekemedi!

Fakat Tuzak dizisi izleyicisi, dizilerine öylesine bir destek veriyor ki dikkat çekici! Sosyal medyada Tuzak dizisinin yayınlandığı günlerde ve haftalık tablolarda ilk sırada yer alıyor olması, üstelik en yakın rakibinin de sezonun en yüksek reytinglerine sahip Yalı Çapkını olması çarpıcı bir durum!

Tuzak dizisini özellikle Akın Akınözü hayranlarının yoğun bir şekilde izlediği yorumlardan da görülebilir. Oyuncunun Hercai ve Kaderimin Oyunu dizileGıpta ettiren destek! Tuzak dizisinin izleyicisi az ama gösterdikleri çaba muazzam! 10Gıpta ettiren destek! Tuzak dizisinin izleyicisi az ama gösterdikleri çaba muazzam! 10riyle kazandığı çok büyük bir hayran kitlesi var. Yabancı hayranları da Akınözü’ne her projesinde büyük destek veriyor! Tuzak dizisinin reytinglerinin düşük olmasına karşılık, sosyal medyada aldığı başarılı sonuçlar sevindirici bir gelişme.

Adba.tv’nin 2 Şubat akşamı yayınlanan yeni bölümüyle Tuzak dizisinin rakipleri karşısında sosyal medyadaki durumunu ortaya koyduğu tablo aşağıda.

Gıpta ettiren destek! Tuzak dizisinin izleyicisi az ama gösterdikleri çaba muazzam! 13

Günün diğer dizilerine attığı fark ise muazzam! En yakın rakibi Show TV’nin Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine gelen ileti sayısının 18 bin 600 olduğu tabloda Tuzak dizisine 104 bin 800 ileti geldiği görülmekte! Diğer rakiplerini de defalarca kez katlayarak sosyal medyada çok konuşulmayı, gündem olmayı başaran Tuzak dizisine gelen izleyici desteğini görmemek imkansız!