Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisindeki Gamze rolü Gökçe Bahadır’a olan sempatiyi daha da artırıyor!

Ömer dizisindeki Gamze rolü Gökçe Bahadır’a olan sempatiyi daha da artırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Ömer isimli yeni dizi büyük ilgi görmeye devam ediyor. Çok iyi reytingler alan, sosyal medyada büyük övgülerle bahsedilen Ömer dizisinin başrolünde Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı yer alıyor.

Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır ikilisini ekranda bir arada gören izleyiciler ilk başta yaş farkı nedeniyle bu durumu garipsemiş olsa da karakterlerin ortaya koyduğu duygu dünyası milyonların ilgisini çekmeye başladı. Ömer’in genç yaşında aşık olduğu Gamze, ailesinin karşı çıktığı bir kadın. Eşinden boşanan Gamze’nin ayrıca çocuğu da var.

Ömer’in kalbi Gamze için atıyor ama aile baskısı ile bambaşka bir hayata itiliyor. İşte bu noktada Gamze’nin yaşadığı büyük psikolojik sıkıntı, kalp ağrısı izleyicilerin yüreğine sesleniyor.

Gökçe Bahadır’ın ustalık eseri olarak sergilediği performansını öven dizi hayranları, sosyal medya üzerinden Gamze karakterindeki haline övgülerde bulunuyor.

Ömer dizisindeki Gamze rolü Gökçe Bahadır'a olan sempatiyi daha da artırıyor! 8

Gamze’ye çok üzüldüklerini belirten birçok izleyici, ilk başta Ömer ile Gamze aşkını çok da desteklemeseler bile, hikaye ilerledikçe sevdanın önünde hiçbir engelin duramayacağını anlatan bu hikayeyi destekliyor.

Gamze karakterinin Gökçe Bahadır’ın başarılı performansı sayesinde çok sevilmesi ve onun yaşadığı zorlukları birçok kadının da kendi hayatında yaşıyor olduğu gerçeği hikayenin topluma yayılmasını kolaylaştırıyor.

Sosyal medya ortamında Gamze’ye destek hızla artarken, Gökçe Bahadır’a yönelik sempatinin de giderek güçlendiğini belirtelim.

Ömer dizisindeki Gamze rolü Gökçe Bahadır'a olan sempatiyi daha da artırıyor! 9

“Ömer ile Gamze aşkı bitmesin, büyüyerek devam etsin” diye yorumlar yapan dizinin hayranları, Gamze’nin mutsuzlukla geçen hayatını kendi hayatları ile örtüştürme çabasını da ortaya koyuyor.

Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı ikilisinin bu kadar etkili bir dizi çiftine dönüşeceğini ilk başta çok da kabul etmeyenler, şimdi bu gerçek ile yüzleşiyor.