Ana sayfa Dizi Haberleri Sihirli Annem dizisi gümbür gümbür geliyor, üst üste yeni transferler yapıldı

Sihirli Annem dizisi gümbür gümbür geliyor, üst üste yeni transferler yapıldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damga vuran Sihirli Annem isimli dizi, şimdi de yenilenmiş bölümleri ile Exxen platformu için hazırlanıyor. Acun Ilıcalı’nın çok iddialı bir şekilde 4 milyon aboneye ulaşma hedefiyle yola çıktığı Exxen, 1 Ocak 2021’de yayın hayatına başlayacak.

Dizilerin de ağırlıklı bir içerik olarak yer alacağı platform için bir döneme damga vuran Sihirli Annem’in yeni bölümleri çekilecek. 27 Şubat 2003 tarihinde başlayan ve 10 Mart 2012 tarihine kadar toplam 7 sezon olarak devam eden Sihirli Annem dizisi aradan geçen 8 yılın ardından yeniden izleyicilerle buluşacak.

Ancak bu sefer oyuncu kadrosunda ciddi bir değişim yaşanacak. Daha önce İnci Türkay, Nevra Serezli, Metin Serezli, Gül Onat, Defne Joy Foster, Şahap Sayılgan, Jess Molho gibi isimlerin rol aldığı Sihirli Annem dizisinin çocuk oyuncuları da çok merak ediliyordu.

Bu konuda da hazırlıklar tamamlandı. Çilek karakterine Benilay Suvari hayat verecek. Tuğçe olarak, son dönemin öne çıkan çocuk oyuncusu Nisa Sofiya Aksongur’u izleyeceksiniz. Ayrıca Cemre Demircan da Ceren karakterini canlandıracak. Egemen Uysal’ı ise Cem olarak dizide göreceksiniz.

Sihirli Annem dizisi gümbür gümbür geliyor, üst üste yeni transferler yapıldı 7

Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Lale Başar, Nergis Kumbasar, Eylem Yıldız, Bülent Seyran ve Hande Katipoğlu’nun Sihirli Annem’in yeni versiyonunda rol alacak.

Sihirli Annem dizisiyle ilgili son zamanda birçok haber yapıldı. İşte son bilgilerden bazı detaylar:

Jess Molho’nun canlandırdığı Yavuz karakterinde Ogeday Girişken oynayacak.

Defne Joy Foster’in Eda karakterine Tara Mcmillen hayat verecek.

Güldür Güldür Show’dan ayrılan Emre Altuğ, dizide Sadık karakteriyle izleyicinin karşısında olacak.