Ana sayfa Dizi Haberleri Sıkı tutunun! Aşk Mantık İntikam, Baş Belası, Baht Oyunu ve Ada Masalı bu hafta başlıyor!

Sıkı tutunun! Aşk Mantık İntikam, Baş Belası, Baht Oyunu ve Ada Masalı bu hafta başlıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yaz dizileri gümbür gümbür geliyor. Kış sezonunda yayınlanan diziler arka arkaya sezon finali ya da final yaparken taze taze çekilen yapımlar ise ekrana gelmek için gün sayıyor.

Geçen hafta Show TV dizisi Cam Tavanlar ve Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonunun ilk bölümü yayınlanmıştı. Bu hafta da Aşk Mantık İntikam, Baş Belası, Baht Oyunu ve Ada Masalı dizileri ekranda olacak.

Bu haftanın ilk olarak yayınlanacak yeni dizileri Ada Masalı ve Baht Oyunu olacak. Ada Masalı 15 Haziran Salı akşamı Star TV’de ekrana gelecek. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrollerini paylaştığı dizi Şehirli, başarılı iş insanı Haziran ile adanın yakışıklı ve yardımsever genci Poyraz’ın Kırlangıç Adası’nda kesişen yollarını konu alıyor. Ada Masalı, zıt karakterlere sahip ikilinin anlaşmazlıklardan doğacak aşklarını seyirciyle buluşturacak.

Aynı akşam yeni bir dizi daha ekranda olacak. Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı Baht Oyunu, Kanal D’de yayınlanacak. Baht Oyunu, ilk aşkıyla kavuşamadığı takdirde ebedi mutluluğu elinden kaçıracağına inanmış olan Ada ve çalıştığı şirketin patronu Bora’nın hikayesini anlatacak.

Fox TV’de yayınlanacak olan Aşk Mantık İntikam dizisi de, 18 Haziran Cuma akşamı izleyiciyle buluşacak. Dizinin başrol oyuncuları Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel olacak. Romantik komedi türündeki dizi de başrollere Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Mehmet Korhan Fırat, Süleyman Atanısev, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Murat Karasu ve Mehmet Yılmaz gibi başarılı isimler eşlik edecek. Güney Kore yapımı olan Cunning Single Lady’nin yerli uyarlaması olarak ekrana gelecek dizinin ana karakteri Esra’nın, bir zamanlar mantık evliliği yaptığı ve sonra boşandığı Ozan’ın bu kez şirket patronu olarak karşısına çıkmasının ardından yaşanan gelişmeler hikayesini oluşturacak.

Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yapımını ARC Film yaptığı ATV dizisi Baş Belası ise 20 Haziran Pazar akşamı ekrana gelecek. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yer aldığı dizi bir polisiye komedi olacak. Baş Belası’nda gizemli bir cinayet soruşturmasında birlikte çalışmak zorunda kalan, birbirine taban tabana zıt karakterdeki cinayet büro baş komiseri Şahin ve çocukluğundan beri polisiyeye ilgi duyan psikolog İpek’in eğlenceli hikayesi anlatılacak.