Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Cam Tavanlar ikinci bölümünde yine kadının gücünü gösterecek!

Cam Tavanlar ikinci bölümünde yine kadının gücünü gösterecek!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı yeni dizi Cam Tavanlar dizinin ikinci bölümünün fragmanı yayınlandı. Fragman, yeni bölümün de kadının gücünü gösteren mesajlarla geldiğinin habercisi oldu.

Geçen hafta ilk bölümü yayınlanan ve iş hayatındaki kadın erkek eşitsizliğini işleyen dizide güçlü ve ayaklarının üzerinde duran Leyla karakteri izleyiciler tarafından çok sevildi. Bensu Soral tarafından canlandırılan ve hiç kimseye muhtaç olmadan tek başına ayaklarının üzerinde durarak iş hayatında yükselen Leyla karakteri, izleyiciler için de yeni bir nefes olmuştu.

Başrollerini Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın paylaştığı Hatice Aslan, Utku Ateş, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı, Ayhan Işık ile Cevdet Arıcılar gibi genç ve usta isimlerin de oyuncu kadrosunda yer aldığı Cam Tavanlar, farklı senaryosuyla deyim yerindeyse ilaç gibi gelmişti.

Show TV’de yayınlanan Cam Tavanlar’ın ikinci bölümünün fragmanı yayınlandı. Fragmandaki sahnelerde son derece güçlü Leyla’nın yine rakibi ve eski aşkı Cem’e gümbür gümbür meydan okuyacağı dikkat çekti.

Bu arada Cam Tavanlar’ın, ekranların en iddialı dizilerinden Sen Çal Kapımı ile mücadelesi bu hafta da devam edecek. Aynı akşam yayınlanan iki iddialı diziden başarıyla çıkacak kimin olacağı merak ediliyordu. İlk bölümde hem sosyal medya hem de reytinglerde mücadeleden galip çıkan Sen Çal Kapımı olmuştu.

Cam Tavanlar dizisinin ilk bölümünde şunlar yaşanmıştı:

Büyük bir çabayla tek başına kurduğu restoran zincirinin CEO pozisyonuna getirilmesi beklenen ve erkeklerin dünyasında ayakta kalma savaşı veren Leyla’nın hayatı, Cem’in aynı pozisyona getirilmesiyle tamamen değişir. Dizinin finalinde Leyla’nın beklediği terfiyi alamaması ve Cem’in tüm uğraşına rağmen bu durumu değiştirememesi ikiliyi karşı karşıya getirir. Leyla’ya hak ettiğini verebilmek için elinden geleni yapan Cem, karşısında ona meydan okuyan bir Leyla bulur.