Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisiyle parlayan İlhan Şen kariyerinde büyük bir dönüm noktasında!

Aşk Mantık İntikam dizisiyle parlayan İlhan Şen kariyerinde büyük bir dönüm noktasında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu İlhan Şen, 2018 yılında Mehmet Bir Cihan Fatihi isimli dizideki Şehzade Alaaddin karakteri ile dikkatleri çekti ama, popüler birisi haline gelmesi biraz zaman aldı.

Şahin Tepesi ve ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde önemli deneyimler yaşayan oyuncu, Ramo isimli aksiyon projesindeki Neco karakteri ile bir anda dikkatleri üzerinde topladı. Ardından Seni Çok Bekledim dizisinde izlediğimiz oyuncu popüler hale gelmesini ise Aşk Mantık İntikam dizisine borçlu.

Burcu Özberk ile çok başarılı bir dizi çifti olmalarının da etkisi ile İlhan Şen’in ismi son dönemde gündemden düşmedi. Oyuncu, en son yaz döneminde Sevmek Zamanı isimli dram dizisinde rol almış, ancak proje düşük gelen reytingler nedeniyle kısa sürmüştü.

İlhan Şen hayranları uzun bir süredir heyecanla Selahaddin Eyyubi’nin hayatının anlatılacağı yeni diziyi bekliyor.

Alparslan dizisini de yapan Akli Film ile Ansari Shah Film tarafından birlikte hazırlanan Selahaddin Eyyubi dizisinin çekimlerinin yakın bir zaman içinde başlaması bekleniyordu. Ancak projenin ön hazırlıklarının uzun sürmesi nedeniyle çekimlerin ertelendiği ortaya çıktı.

İlhan Şen’in Müslüman dünyasında büyük bir komutan olarak değer verilen Selahaddin Eyyubi gibi çok önemli bir tarihi kişiliği canlandırma sürecinde, rolüne odaklanması ve daha fazla araştırma yapması için de bir fırsat doğmuş oldu.

Aşk Mantık İntikam dizisiyle parlayan İlhan Şen kariyerinde büyük bir dönüm noktasında! 7

Dijital dizi olarak hazırlanan Selahaddin Eyyubi projesi için geniş bir alanda dekorlar yapılıyor ve çok özen gösteriliyor.

Emir Khalilzadeh gibi çok önemli bir yönetmenin başında olduğu ekibin hazırlıklarını tamamlayabilmesi için yaz aylarına kadar çalışması ve sonrasında da çekimlerin yapılması yönünde bir planlama gözüküyor.

İlhan Şen hayranlarının büyük heyecan ile beklediği yeni dizinin hikayesi Kudüs kaynaklı olacağı için de büyük ses getirmesi bekleniyor.

1187 yılında kutsal şehir Kudüs’ü 88 yıl süren Hristiyan egemenliğinden kurtarıp Müslüman dünyasına katan komutan olarak bilinen Selahaddin Eyyubi, büyük bir savaş ustası olarak da biliniyor.

İlhan Şen için böyle önemli bir tarihi portreyi canlandırmak, kariyeri adına yeni bir dönem noktası olacak gibi gözüküyor.