Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisinden sonra Cem Belevi yeniden setlere dönüş yapacak!

Aşk Mantık İntikam dizisinden sonra Cem Belevi yeniden setlere dönüş yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin unutulmaz romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam, 2021 ile 2022 yıllarında geniş bir izleyici kitlesini etkiledi. Toplam 42 bölüm süren dizinin bir döneminde şarkıcı ve oyuncu Cem Belevi de projede yer alan isimlerden birisiydi.

1987 yılında İzmir’de dünyaya gelen Cem Belevi, 2014 yılından itibaren de oyunculuk yolculuğuna başladı. İnadına Aşk isimli dizideki Deniz karakteri ile büyük beğeni toplayan Belevi, ayrıca Kalk Gidelim isimli dizide de çok ilgi çekmişti. Aşk Mantık İntikam dizisinde yer aldığını hatırlatan ve “Keyifli bir projeydi” diyen oyuncu, ardından konser maratonu içine girdiğini söyledi.

Çeşitli dizi ve sinema filmlerinde de çeşitli rollerde yer alan Cem Belevi, bir süredir müziğe kendisini verdiği için, oyunculuğa ara vermişti. Ancak yeni bir anlaşma yaptığı ortaya çıkan Belevi, yeniden setlere dönüş yapacak.

Dijital platformların yoğun bir şekilde proje üretmesinin etkisi Cem Belevi’yi de yeniden setlere çekecek. Oyuncu, “Müzik ile çok fazla uğraşınca oyunculuğa bir süre ara verdim. Sevenlerim sağ olsun hep yazıyorlar, neden dizilerde, filmlerde görmüyoruz diye. Bir sinema filmi yapacağız, dijital platformda” diye konuştu.

Aşk Mantık İntikam dizisinden sonra Cem Belevi yeniden setlere dönüş yapacak! 7

Stalker isimli sinema filminden bahseden oyuncu, keyifli bir projede yer alacağının bilgisini verdi.

Sosyal medyada başka birisini gizliden takip etme anlamına gelen “Stalk” ifadesi son dönemde sosyal medyada ve ünlüler arasında çok konuşulan bir konu oldu.

Cem Belevi’nin de bu mantığı taşıyan bir sinema filminde yer alacak olması ilginç bir hikayenin gelmekte olduğunu gösteriyor. Oyuncunun ifadesine göre izleyicilerin çok eğlenecekleri bir film olacak.

Kendisinin de stalk yaptığını itiraf eden oyuncu, “Hangimiz yapmıyoruz ki. Bence herkes yapıyor. Yapmıyorum dersem yalan olur” diye konuştu.

Kendisinin sahte bir hesabının da bulunduğunu ve baktığı şeylerin başkaları tarafından görünmesini istemediği için böyle yaptığını anlatan genç oyuncu, bu sahte hesap üzerinden iletişim kurmadığını, sadece neye baktığının görülmesini istemediği için böyle yaptığını anlattı.

Cem Belevi, “Bu hayatın bir gerçeği, gerçek olanı bir projede anlatmak da güzel olacak, biz de tatlı bir projeye başlayacağız” ifadesini kullandı.

Filmin çekimlerinin konser tarihlerine göre ayarlandığını anlatan ve gelecek hafta sete çıkacağını anlatan Cem Belevi, 3 hafta kadar filmin setinde yer alacağını anlattı.

Müzik ve oyunculuğu tutku ile yaptığını ve ikisini de bir arada götürmekte zorlandığını anlatan Cem Belevi, zaman zaman bir işe daha fazla ağırlık verdiğini ve bunun kendisi için kolay bir süreç olmadığını sözlerine ekledi.