Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu, Hande Erçel’in tahtını fena salladı! Sosyal medyada 3’e katlayan fark her şeyi anlatıyor!

Sıla Türkoğlu, Hande Erçel’in tahtını fena salladı! Sosyal medyada 3’e katlayan fark her şeyi anlatıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Dönem dönem genç oyuncuların sosyal medyadaki görünürlüğü değişkenlik gösteriyor. Dizilerde yer aldıkları süreçte çok daha fazla konuşulan isimler, ekranda olmadıkları süreçte ise giderek daha az gündeme geliyorlar. Hande Erçel de Sen Çal Kapımı dizisinin ardından uzun süredir ekranda yok.

Oyuncu, Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı dizinin ardından çok büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Dünya çapında bir şöhrete kavuşan Hande Erçel, dizinin 80’den fazla ülkede gösterilmesi ile birlikte hayran sayısını da her geçen gün katladı. Instagram’da 30 milyona doğru giden takipçi sayısı ile de pek çok ünlü ismi kıskandırıyor.

Ancak giderek gündemden düşmeye başlayan Hande Erçel, şu sıralar sadece sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarıyla konuşuluyor. Fanlarının merakla takip etmelerine karşılık, ekranda yer almadığı için gündemdeki sıralamada da haliyle alt sıralara düşüyor.

Sıla Türkoğlu, Hande Erçel'in tahtını fena salladı! Sosyal medyada 3'e katlayan fark her şeyi anlatıyor! 9

Sosyal medya ölçümleme servislerinden olan AdbaTV’nin yaptığı araştırmaya göre, twitter gündeminde Hande Erçel, rakibi kadın oyuncular arasında daha az paylaşımla düşüşte. Erçel’in Ağustos ayı içinde 169 bin sosyal medya paylaşımı ile konuşulduğu görülmekte.

Oysa yeni dönemin dikkat çeken isimlerinden olan Sıla Türkoğlu, müthiş bir ilerleyiş yaşıyor! Oyuncu, gözde bir isim olarak şu sıralar Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde rol almaya başladı. Yakında ekranda olacak. En son Kanal 7 ekranında yayınlanan Emanet dizisinde oynamıştı. İlk olarak yine günlük bir dizi olan ve Kanal 7’de yayınlanan Yemin’deki Suna karakteri ile tanınan Sıla Türkoğlu, ardından Emanet dizisindeki Seher olarak çok sevildi.

Bu diziden ani bir kararla ayrılan Sıla Türkoğlu, yapımcı ile de yaşadığı gerginlik sonrası gündeme gelmişti. Bu arada yurt dışında da hayran sayısını çoğaltan genç oyuncu, sosyal medyaya da damgasını vuruyor zaman zaman yapılan yorumlarla.

Sıla Türkoğlu, Hande Erçel'in tahtını fena salladı! Sosyal medyada 3'e katlayan fark her şeyi anlatıyor! 10

Sadece Türkiye’de değil, dünyanın pek çok ülkesinde hayranı olan genç oyuncu Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti’nde oynayacağının duyulmasından sonra da sosyal medyanın gündeminden düşmedi. . Filipinler’den Şili’ye kadar hayranları, bu haberle birlikte mutlu olduklarını dile getiren paylaşımlar yaptılar.

Yerli ve yabancı hayranlarının, oyuncunun yeni dizisiyle ilgili haber sonrası yaptıkları paylaşımlar, Sıla Türkoğlu’nun Ağustos ayında daha çok konuşulmasını sağladı. Dizide Doğa isimli bir karaktere hayat verecek olan Sıla Türkoğlu, başrolünü Evrim Alasya ve Barış Kılıç’ın oynadıkları Kızılcık Şerbeti’nde Doğukan Güngör ile partner olacak.

 

Sıla Türkoğlu, Hande Erçel'in tahtını fena salladı! Sosyal medyada 3'e katlayan fark her şeyi anlatıyor! 11

Sıla Türkoğlu’nun yeni dizisi ile birlikte gündeme gelmesinin ardından, rakiplerine büyük farklar atarak Ağustos ayında çokça konuşulduğu görülüyor son ölçümlerde. 435 bin 700 tweet ile Sıla Türkoğlu, Hande Erçel adına yapılan paylaşımlara neredeyse 3 katına yakın bir fark atmış durumda!