Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan’ın yanıt vermediği soru ve Emanet’teki bilinmezlik!

Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan’ın yanıt vermediği soru ve Emanet’teki bilinmezlik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında ikinci sezonu heyecanla beklenen Emanet dizisinden yayınlanan fragmanlar çok etkili oluyor. Yeni sezon için ekip iş başı yaptı ve yoğun bir çekim programı sergileniyor. Sosyal medyada da diziye ve oyunculara yönelik büyük bir ilgi olduğunu görebilirsiniz.

7 Eylül 2020 tarihinde ilk kez izleyicilerle buluşan Emanet dizisinin hikayesi çok beğenildi. Yaman ve Seher karakterlerinin kalplere dokunan öyküsünde başarılı geçen ilk sezonda tam 205 bölüm yayınlandı. Hafta içi akşam saatlerinde izleyicilerle buluşan dizi için ekip yoğun bir emek sergiledi.

İlk sezon hem Sıla Türkoğlu hem de Halil İbrahim Ceyhan ortaya koydukları yüksek performans ve özverili çalışmaları ile gönüllere yerleşti. Ceyhan, tv100’deki röportajında ne kadar yüksek bir tempo ile çalıştıklarını şöyle anlatmıştı: “İzleyiciden ayrı kalmamak adına, elimizden gelen bütün enerjimizi buraya akıtıyoruz. Geceli gündüzlü çalışıyoruz. Uzun çalışma saatlerimiz var. Yoğun bir konsantrasyon ile bu işin içerisindeyiz.”

Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan'ın yanıt vermediği soru ve Emanet'teki bilinmezlik! 8

Birçok dizi hayranı iki ismi birbirine çok yakıştırdı. Hatta aralarında aşk dedikodusu bile çıktı. Ancak iki ünlü isim bu aşk dedikoduları konusunda net bir yanıt vermemiş, özel hayatın kendilerine kalması gerektiğini, dizinin gündem olmasının önemli olduğunu söylemişti.

Emanet dizisinin iki başrol oyuncusu arasında bir aşk var mı yok mu? İşte bu soru hala soruluyor ve şimdilik böyle bir aşkı doğrulayan bir gelişme de yok. Sıla Türkoğlu aşk iddiaları için Mayıs ayındaki röportajında şöyle konuşmuştu: “İkimiz de kariyerinin başında iki insanlarız. Özel hayat kalsın, hani bize özel kalsın. Başkası olur, o olur, bu olur, yani bunlar konuşulmasın. Biz sadece işimizle gündeme gelelim istiyoruz. Onun için çabalıyoruz.”

Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan'ın yanıt vermediği soru ve Emanet'teki bilinmezlik! 9

Halil İbrahim Ceyhan ise bu röportajda dizideki karakterlerin pozitif enerjisine dikkat çekerek, “Pozitif enerji izleyiciye de geçiyor. O farklı bir durumu yansıtıyor olabilir. O konuyu da zaten çok konuşmuyoruz” diye yanıt verdi. İki genç isim arasında bir aşk olup olmadığı henüz bilinmiyor. Ortaya bir kanıt da çıkmadığına göre bunun bir dedikodu olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Emanet dizisi ise ikinci sezon için hazır. Dizinin fragmanları yayınlanıyor ve izleyicilerin ilgisi de bir hayli yüksek. 206.bölümü ile birlikte yeni sezona başlayacak olan dizinin yayın tarihi ise henüz duyurulmadı.

Emanet dizisinin ikinci sezonu için yayınlanan 4. fragmanda da önemli detaylar bulacaksınız.