Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu’nun instagramdan keşfedildiğini biliyor muydunuz?

Sıla Türkoğlu’nun instagramdan keşfedildiğini biliyor muydunuz?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son dönemin gözde oyuncularından bir olan Sıla Türkoğlu,  Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı ‘Doğa’ rolü ekranlara damga vuruyor.

Bir kaç haftadır ‘En Popüler Kadın Oyuncular’ listesinde ilk sırada yer alan oyuncu, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda kariyeri ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Güzel oyuncu oyunculuğa ilk adım atmasıyla ilgili olarak şunları söyledi; “İnsanların eleştirilerini çok çabuk kafama takıp hemen vazgeçiyordum. Lise üçüncü sınıfta çok sevdiğim bir edebiyat öğretmenim ‘Amatör bir tiyatro ekibi kuruyoruz, seni de aramızda görmek bizi mutlu eder. Gelir misin?’ dedi. Kabul ettim. Sonra baktım ki ben o ekip duygusunu, kulisi çok seviyorum. Her gün oraya gidiyorum ve insanların eleştirileri umurumda olmadan yola devam edebiliyorum. ‘Galiba mesleğimi buldum’ diye düşündüm.”

Sıla Türkoğlu'nun instagramdan keşfedildiğini biliyor muydunuz? 8

Tam üniversite sınavına girecekken ilk oyunculuk deneyimini yaşadığı Ağlama Anne dizisinden teklif geldiğini belirten Sıla Türkoğlu, üniversite hayalini de rafa kaldırmış.

O günden beri de aktif bir şekilde çalıştığını belirten oyuncunun keşfedilme hikayesi de bir hayli ilginç.  İnstagram üzerinden keşfedildiğini belirten oyuncu, “Tiyatrodaki fotoğraflarımı gören bir ajans bana ulaştı. Deneme çekimine yolladılar ve kabul edildim” dedi.

Sıla Türkoğlu'nun instagramdan keşfedildiğini biliyor muydunuz? 9

Dizi deneyimin yokken seçilmeyi başaran Sıla Türkoğlu kameranın önüne geçtiği ilk anki heyecanını ise şu sözlerle ifade etti; “Oyuncu olduğuma bakma, ben gerçekten çok utangaç biriyim aslında. İlk kamera önüne geçtiğimde de tiyatrodan geldiğim için büyük, çok abartılı bir oynama söz konusuydu. Bana ‘Böyle olmaz’ dediler. Ve zamanla çözdüm. ‘Ağlama Anne’den sonra ‘Yemin’e geçtim, günlük diziydi. Sonra ‘Emanet’ ve şimdi ‘Kızılcık Şerbeti’.”

Oyunculuğa başlarken hedefinin hiçbir zaman başrol olayım gibi şeyler olmadığını söyleyen Türkoğlu, bu işten duyduğu hazzın kendisini başrole taşıdığını düşünüyor.