Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu’nun Kızılcık Şerbeti dizisindeki dekolteli gelinliği gelen çatışma reytingleri yükseltecek!

Sıla Türkoğlu’nun Kızılcık Şerbeti dizisindeki dekolteli gelinliği gelen çatışma reytingleri yükseltecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni bölümler yayınlandıkça iki farklı kültürdeki aile arasındaki görüş farklılıkları ve evlilik yolunda ilerleyen Fatih ile Doğa karakterlerinin çatışması da artıyor… Seküler bir ailede yetişen Doğa ile muhafazakar bir ailede yetişen Fatih karakterleri ile Kızılcık Şerbeti dizisi toplumda örneği çok olan bir kültürel tahammül noktasında önemli bir hikaye sunuyor.

Doğa karakterinde Sıla Türkoğlu başarılı performansı ile göz doldururken, partneri Doğukan Güngör ile de gayet uyumlu görünüyor. Türkoğlu’nun hayranları, Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncu adına çok önemli bir kariyer fırsatı olduğunun farkında ve sosyal medyadan desteği esirgemiyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin geçen hafta ikinci bölümde reytinglerini yükseltmesi de umut ışığı yakmıştı. Dizide iki faklı kültürdeki ailenin arasında yaşanan görüş farklılıkları ve çatışmalar düğün hazırlıkları sırasında iyice artacak.

Doğa karakterinin dekolteli gelinliği, tavırları, açık sözlülüğü ve kendi kimliğini ortaya koyan hareketleri, Fatih ve ailesinin kabullenmekte zorlandığı konular olacak.

Sıla Türkoğlu'nun Kızılcık Şerbeti dizisindeki dekolteli gelinliği gelen çatışma reytingleri yükseltecek! 7

Dizinin hikayesinde muhafazakar bir aileye gelin giden Doğa’nan kendi kimliğini de yansıtmaktan çekinmeyen tavırları, izleyicilerden destek buluyor.

Dizinin 3. bölümünde Doğa ile Fatih arasında gerilimin yükseldiği anlar bir hayli fazla olacak. Özellikle de Doğa’nın gelinlik provasında iki ailenin birbiriyle zıt düşünceleri dikkat çekiyor. Kıvılcım çocuklarının babası Kayhan’ı karşısında görünce büyük bir şaşkınlık yaşarken, düğünde yaşanacaklar heyecanla bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin Cuma akşamı yayınlanacak olan 3. bölümündeki iki farklı kültürdeki ailenin görüşlerinin çatışması, reytinglerin de yükselmesine neden olacak gibi gözüküyor.

Doğa’nın dekolteli gelinlik ile sınavı, Fatih’in sevdiği kadını değiştirmeye çalışma çabası da izleyiciler tarafından yakından takip edilecek durumlar olarak dikkat çekiyor.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN İKİNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Dizinin ikinci bölümünde; Kıvılcım, Fatih’in ailesinin evindeki akşam yemeğine katıldı. Hamile olan Doğa’nın, annesine okulunu donduracağını söylemesi üzerine yemek masasında soğuk rüzgarlar esti. Kızının kararına karşı çıkan Kıvılcım ve Abdullah’ın arasında geçen gergin diyalog bölüme damga vurdu. İki aile arasındaki yaşam ve düşünce farklılıklarının su yüzüne çıktığı bölümün final sahnesinde ise Kıvılcım, arkadaşı Fatma ile çıktığı akşam yemeğinin bir buluşma olduğunu öğrendi. Buluşmaya gelen kişinin de Ömer olması her iki taraf için büyük bir sürpriz oldu.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: “Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar.”

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!