Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sıla ve Ahmet Kural arasında aşk iddiası

Sıla ve Ahmet Kural arasında aşk iddiası

tarafından ker_def

Sıla ve Ahmet Kural aşk mı yaşıyor?

Bodrum’da yılın ilk aşk bombası patladı. İddiaya göre sevilen şarkıcı Sıla ile oyuncu Ahmet Kural, romantik bir yemek yedikleri mekandan el ele çıktı.

Takvim’de yer alan bu haber magazin gündeminde şok etkisi yaratacak… Çapkın komedi oyuncusu Ahmet Kural’ın aşk bombası Bodrum’da patladı. Yakın çevresine “Bodrum’da tatil yapıp enerji depolayacağım” diyen Kural’ın yalnız olmadığı ortaya çıktı. İddiaya göre çapkın oyuncuya tatilinde şarkıcı Sıla eşlik etti. Magazinn.com’un haberine göre ikili, Bodrum’da bir mekanda baş başa yemek yedi. Romantik anlar yaşayan sürpriz çift, mekandan da el ele ayrıldı.

KARŞILIKLI BEĞENİYORLAR

Tatilcilerin meraklı bakışlarına aldırış etmeden el ele yürüyen Sıla ile Ahmet Kural’ı birlikte görenler ise bu işe şaştı kaldı. Bodrum’da güzel şarkıcıyla gizli gizli görüşen Kural, tatilcilerin iddiasına göre gece boyunca da gözlerini Sıla’dan alamadı. Şimdilik sessiz kalan ikilinin ilişkilerinin seyrine göre bu durumu açıklayıp açıklamayacağına karar vereceği konuşuluyor. Bu arada Sıla ile Ahmet Kural, hemen birbirlerini sosyal medyada takibe alıp fotoğraflarını da beğenmeyi ihmal etmedi…

BODRUM’DA AŞK

Tatil sezonunun geç açılmasını fırsat bilen Ahmet Kural, soluğu geçtiğimiz günlerde Bodrum’da aldı. Ünlü tatil beldesinde Sıla ile kaçamak yapan Kural, magazincileri atlattığını düşünse de tatilcileri hesaba katmadı.