Ana sayfa Sosyal Medya Simay Barlas ve Dilan Çiçek Deniz önemli bir fırsat yakaladı

Simay Barlas ve Dilan Çiçek Deniz önemli bir fırsat yakaladı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin dikkat çeken kadın oyuncularından Simay Barlas, Zalim İstanbul dizisinde Damla karakteri ile dikkat çekmişti. Çukur’daki Sena’dan sonra farklı rollerde yer alan Dilan Çiçek Deniz ise, Show TV ekranındaki Alev Alev dizisinde Rüya karakteri ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Her iki genç oyuncu da kariyerlerinin henüz başında ve üst üste başarılı işlerde boy gösteriyor. Simay Barlas, Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul’un dikkat çeken genç oyuncuları arasında bulunuyordu. Bir süre dinlenme imkanı bulan Barlas, yeni sezonda Bir Annenin Günahı isimli dizi ile anlaştı. Özge Özberk, Emre Kınay, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Pamir Pekin gibi isimlerle birlikte aynı yapımda rol alacak olan oyuncu, kariyeri adına önemli bir adım atmış olacak. Oyuncu, sosyal medyada da paylaşımları ile beğeni topluyor ve “Güzelliğin ile yakıyorsun” gibi iltifatlar almaya devam ediyor.

Simay Barlas ve Dilan Çiçek Deniz önemli bir fırsat yakaladı 8

Blu TV’de hala devam eden Yarım Kalan Aşklar isimli dizide Burak Deniz ile birlikte yeteneklerini sergileyen Dilan Çiçek Deniz, ayrıca yeni sezona televizyon dizisi Alev Alev ile giriş yapıyor. Show TV’de yakında yayınlanacak olan dizide Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü ile başrolü paylaşan oyuncu, halinden memnun.

Dilan Çiçek Deniz, özellikle Demet Evgar gibi usta bir oyuncu ile bir arada yer aldığı için kendini şanslı hissettiğini söylemişti. Sosyal medyada da aktif şekilde paylaşımlarda bulunan oyuncu, “Geldim, gördüm, yaptım” notuyla aşağıdaki pozunu yayınladı.

Simay Barlas ve Dilan Çiçek Deniz önemli bir fırsat yakaladı 9