Ana sayfa Foto Galeri Simge Sağın’ın hayatında tek bir idolü var!

Simge Sağın’ın hayatında tek bir idolü var!

tarafından ker_def

simge-sagin

“Yankı” geçen yılın en iyi şarkısıydı, o şarkıyı bu kadar özel yapan neydi sence?

Çok teşekkür ederim. Şahane bir çalışma oldu bizim içinde. Miş Miş’ten sonra insanlar da, ben de ne geleceğini merak ediyorduk açıkçası. Yankı’nın derin bir duygusu var bana sorarsanız. Şarkının sözünün bestesinin aranjesinin sıfır hata olduğunu düşünüyorum. Kalabalık bir ekip çalışması oldu ve herkes ruhunu kattı bu işe. Şarkıya hizmet eden doğru bir hikaye ve kurgulanmış klip eşliğinde Türk pop müziğinde uzun yıllar dinlenilecek bir şarkı oldu.

Eskişehir 222’deki canlı performanslarını dinlemiş biri olarak sahnede çok rahat olduğunu biliyorum. O tecrübeyi nasıl kazandın? Gelecekteki konser planların neler?

Vokalistlik yaptığım dönemlerde bütün çalıştığım sanatçıların sahnelerini çok iyi gözlemledim ve onlardan çok şey öğrendim. Çok çabaladım diyebilirim. Konserlerimiz devam ediyor sevenlerimle buluşmak, şarkılarımı söylemek hayatta aldığım en büyük keyif diyebilirim

Videolarındaki görseller de çok iddialı, hep farklı işler ortaya koyuyorsun. Video yaratım sürecine ne kadar dahilsin, nelerden ilham alıyorsun?

Ben en çok işime yatırım yapmayı seviyorum. En iyisinin olması ve içime sinmesi için elimden geleni yapıp, tüm süreçte dahil olmaya çalışıyorum. Bütün projelerimin prodüktörlüğünü ben ve Ozan yapıyoruz. Bu da bir ekip çalışması. Hangi proje için kimi seçtiğiniz çok önemli. O noktada biraz araştırmacı biraz da şanslıyım diyebilirsiniz.