Ana sayfa Foto Galeri Simge Sağın’ın hayatında tek bir idolü var!

Simge Sağın’ın hayatında tek bir idolü var!

tarafından ker_def

simge-sagin-112839GZ

“Kamera” şarkısının talihsiz bir seçim olduğunu mu yoksa talihsiz bir dönemde mi piyasaya sürüldüğünü düşünüyorsun. Hak ettiği ilgili görmediğini düşünüyoruz.

Kamera şarkısının da enerjisi çok yüksekti ve güzel tepkiler aldı. Youtube grafikleri ve radyo grafikleri aynı şeyi söylemiyor. Aslında dinlenme olarak yeteri kadar insana ulaştı ama izlenme olarak dediğiniz gibi izlenmedi…

“LGBT’nin yaptığı çalışmalar ile farkındalık yarattığını düşünüyor ve takdir ediyorum…”

Türkiye’deki LGBTİ hareketinin son yıllarda ilerleme kaydettiğini, daha görünür olduğunu düşünüyor musun?

Kesinlikle ilerleme kaydettiğini düşünüyorum. İnsanların fikirlerini daha açık görüşlü olarak ortaya koyabildiklerini, LGBT’nin yaptığı çalışmalar ile farkındalık yarattığını düşünüyor ve takdir ediyorum

Kendini şu an Türkiye’de sanatını icra ederken özgür hissediyor musun? Sence daha çok özgürlük kazanmak için için neler yapmalıyız?

Dünyada insanların genel olarak özgür olduklarını düşünmüyorum. Özgürleşebilmek için bir çok kuralı kaideyi yok saymak gerekiyor. Toplumların kendilerine göre değer yargıları var. Bu yüzden sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada sonsuz özgürlüğün olduğuna ve olabileceğine inanmıyorum. Ben sadece işimi hissettiğim ve doğru gördüğüm şekilde yapmaya çalışıyorum.