Ana sayfa Foto Galeri Simge Sağın’ın hayatında tek bir idolü var!

Simge Sağın’ın hayatında tek bir idolü var!

tarafından ker_def

simgesagin

“Miş Miş” gibi çok başarılı bir şarkıdan sonra yeni şarkı seçiminde başarısızlık endişen oldu mu?

Miş Miş büyük bir şanstı benim için. Çok başarılı bir işe imza attık ve bundan sonra üzerine ne koyabiliriz, nasıl yapabiliriz diye endişe duymadım değil. Fakat bu başarısız olur muyum düşüncesi değil sadece üzerine ne koyabilirim düşüncesiydi. Yaptığımız işlerin hepsi birbirinden farklı. Hiçbir şarkım Miş Miş gibi olmayacağı gibi hiçbiri bir Yankı bir Kamera veya bir Prens Prenses gibi de olmayacak.

“Prens & Prenses” gibi arabesk tınıları içeren şarkıları bile saf pop ağzıyla, hiç ağdalandırmadan yorumluyorsun. Bu pop müzikte artık hasret kaldığımız bir durum. Senin için bilinçli bir tercih mi?

Prens & Prenses 3 yıldır aklımızda olan ve bekleyen bir şarkıydı. Ersay Üner tüm marifetini döktü yine ortaya. Dediğim gibi bu tamamıyla bir ekip işi. Siz bir şarkı yorumluyor ve insanların beğenisine sunuyorsunuz fakat bu işin arkasında koca bir ordu var aslında. Tüm ekibime tekrar teşekkür ederim.

Ozan Bayraşa ile kimyanız çok iyi tuttu. Peki yeni hedefiniz nedir? Artık yeni bir albüm yapman gerekmiyor mu sence de?

Kesinlikle. Albüm hazırlıklarımız çoktan başladı bile. Şarkı seçimlerimiz devam ediyor. Yaza yeni bir şarkı hazırlığındayım. Sonbahar gibi yeni albümümü yayımlamak istiyorum. Çok heyecanlıyım.