Ana sayfa Foto Galeri Simge Sağın’ın hayatında tek bir idolü var!

Simge Sağın’ın hayatında tek bir idolü var!

tarafından ker_def

simge-sagin-112838OK

Evde ve dışarıda zamanını nasıl geçiriyorsun? Hayatta neler seni keyiflendiriyor?

Sürekli müziğin içerisindeyim. Zamanımın çoğu üretmek ve çalışmakla geçiyor. Boş zamanlarımda ise sevdiklerimle beraber vakit geçirmeye çalışıyorum. Evdeyken mutlaka yemek yaparım. Hayatta en keyif aldığım şeylerden biri kamp yapmak. Fırsat buldukça Ege sahillerine kaçıp, kamp yapmayı tercih ediyorum. Onun haricinde haftada en az üç gün pilates ve yoga yapıyorum.

Pop müzikte erkeklerin aksine kadınlar ligi çok kalabalık ve herkes çok hırslı. Bu aşırı rekabetçi durum sana ne hissettiriyor?

Her işte rekabet vardır. Rekabet olan yerde her zaman daha iyi işler ortaya çıkar. Son dönemde müzik sektöründe büyük değişimler yaşandı. Özellikle dijitalleşmenin sonucunda değişen dengeler ve yeni sistem müzik ile kendini ifade etmek isteyen herkese imkan sağladı. Bu durumdan gayet memnunum. Çeşitlilik ve farklılık her zaman güzeldir.

Sen ve İrem Derici’nin poptaki yeni güçlü kadın dalgası olacağına inanıyoruz. Sana da artık sizin zamanınız gelmiş gibi geliyor mu?

Çok teşekkür ederim. Bu bir anda yakaladığım bir durum değil. Çok uzun zamandır müzik sektöründeyim. Zamanı geldi mi gelmedi mi inanın bilmiyorum. Ben sadece üretmeye ve içimden geleni ortaya koymaya devam ediyorum.