Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sinem Ünsal, hayatta güçlü olmak için kadın dayanışmasının önemini ortaya koydu!

Sinem Ünsal, hayatta güçlü olmak için kadın dayanışmasının önemini ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile yapılan etkinliğine farklı bir kostümle katıldı… 1940 yılından günümüze birbirinden farklı dönemlere ait kıyafetler giyen 24 kadın oyuncudan birisi de Sinem Ünsal oldu. Oyuncu, 1960’lı yıllardaki bir ev hanımı olarak projede yer aldı.

Üniversiteli gençlerin eğitimlerine destek için düzenlenen gecede sahneye çıkan ünlü oyuncu, bu etkinliğin öğnemine işaret etti. Sinem Ünsal, “Hepimiz mesleğini icra etmeye çalışan ve daha önemlisi hayatta kalmaya çalışan tüm dünyadaki kadınlar gibi bir araya gelip, güçlerimizi birleştirip yeni nesillere, küçük kadınlara umut olmak gerçekten gurur verici bir şey” diye konuştu.

Kadın dayanışmasının önemine işaret eden oyuncu, bunun tek umudu olduğunu da ifade etti. Sinem Ünsal, “Bir sürü olumsuz ve şikayetçi olduğumuz şey yaşıyoruz. Çok haklıyız çünkü çok zor kadın olmak. Kötü şeyleri dile getirmek yerine, umut vaat eden geceler düzenlemek her zaman benim için daha olumlu” diye konuştu.

Sinem Ünsal, hayatta güçlü olmak için kadın dayanışmasının önemini ortaya koydu! 7

Bu projenin içinde yer aldığı için gururlu olduğunu anlatan Sinem Ünsal, kadınlara yönelik olarak sosyal sorumluluk projelerine daima destek verdiğini de belirtti.

2 sezon süren ve çok büyük başarılar kazanan Mucize Doktor’da Nazlı karakteri ile popüler olan oyuncu, bu sezon ise Elbet Bir Gün isimli Fox TV dizisiyle yeniden setlere döndü. Sinem Ünsal, bu projenin kısa sürmesinin şanssızlığını da yaşadı.