Ana sayfa Dizi Haberleri Vahide Perçin’in başrolündeki Aldatmak dizisini çekici kılan şey hayatın en büyük gerçeği oldu!

Vahide Perçin’in başrolündeki Aldatmak dizisini çekici kılan şey hayatın en büyük gerçeği oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aldatmak dizisinin büyük çekiciliği güç mücadelesinin sertliğinden geliyor! Hayatın içinde her alanda yaşanan bu güç mücadelesi ve o mücadelenin oluşturduğu sertlik izleyicilere kendi hayatlarından birçok şey hatırlatıyor.

Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu, Ercan Kesal, Feyza Sevil Güngör, Yusuf Çim gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi sürükleyici bir hikayeye sahip. Güçlü oyuncu kadrosunun etkili performans sergilemesi ile de takdir toplayan Aldatmak dizisinde 14 bölüm geride kaldı.

Perşembe akşamları çok izlenen dizilerden birisi olan Aldatmak, kendi izleyici grubunu oluşturan ve gelecek sezonda da devam etme ihtimali yüksek olan bir proje.

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki muhteşem başarısının ardından yeniden atv ekranına yine güçlü bir kadın rolüyle dönüş yapan Vahide Perçin, yine hayranlık uyandıran bir performans ortaya koyuyor.

Dizinin hikayesinde; Tarık’ın çocuklarına sırtını dönmesiyle Güzide, onun gerçek yüzüyle bir kez daha tanıştı. Güzide, her şeyi geride bırakıp Oylum’u da affedip ailesini kanatları altına aldı.

Güzide, Oltan’ın tehditleri karşısında ailesini korumak adına davayı Oltan’ın istediği gibi sonuçlandırdı. Güzide’ye ders vermek isteyen Tarık, Oltan’ın lehine sonuçlandırılan dava hakkında şikayet dilekçesi verdi. Hakkında inceleme yapılan Güzide, görevi kötüye kullandığı için görevden alındı.

Vahide Perçin'in başrolündeki Aldatmak dizisini çekici kılan şey hayatı en büyük gerçeği oldu! 32

Güzide’nin hakimlik görevinden alınması herkese büyük bir şok yaşattı. Tolga, Güzide’nin başına gelenlerden dolayı babasını suçlarken, Oltan’dan duydukları hiç hoşuna gitmedi.

Yeşim’le birlikte Güzide’yi arayan Tarık, Güzide’yi çileden çıkarmayı başardı. Güzide, Tarık’ın karşısına dikilerek arabasını gözleri önünde yaktı ve ondan korkmadığını söyledi.

Dizinin 14. bölümünde yaşanan bu güç mücadelesinde izleyiciler hayatın en büyük gerçekliğini de görmüş oldu. Ailesi için her şeyi yapabilecek olan Güzide, görevini kötüye kullanmaktan da çekinmedi. Bu tür olayları haber bültenlerinde sıklıkla yaşayan dizinin hayranları, Aldatmak projesinin güncel hayat ile ne kadar sıkı bir bağı olduğunu da bir kez daha hissetmiş oldu.

Diziye bu başarıyı getiren de güncel yaşama dair sunduğu büyük deneyim fırsatı. ‘Aldatmak’ dizisi yeni bölümüyle perşembe akşamları yayınlanmaya devam edecek ve izleyiciler her yeni bölümü büyük bir merakla bekleyecek.