Ana sayfa Dizi Haberleri Sipahi dizisinde Özge Gürel bambaşka birisine dönüşecek, motivasyon tam!

Sipahi dizisinde Özge Gürel bambaşka birisine dönüşecek, motivasyon tam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Gürel, Sipahi isimli Show TV dizisinde polis karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yayınlanan fragmanları ile heyecan arttı ama hala yayın tarihi konusunda bir netlik yok. Show TV’den merakla dizinin başlama tarihini bekleyenlere Özgü Gürel, “Çok az kaldı” diyerek mesaj yolladı.

Ünlü oyuncu, çalışmaların devam ettiğini ve geçtiğimiz hafta Gaziantep’te çekimler yaptıklarını ve bunları tamamlayarak, İstanbul’a döndüklerini söyledi. Özge Gürel, “Şimdi ekip Almanya’ya gitti, Berlin’de çekimlerimiz var. Onları tamamladıktan sonra yayına bir şey kalmadı zaten” diye konuştu.

Gaziantep çekimlerinde çok fazla yemek yediğini belirterek kendisini biraz kaybettiğini ifade eden Özgü Gürel, “Şimdi toparlamaya çalışıyorum” diyerek formunu korumak durumunda olduğu mesajını verdi.

Sipahi dizisinde Özge Gürel bambaşka birisine dönüşecek, motivasyon tam! 7

Fiziğini Antep’teki yemek çılgınlığına rağmen korumayı başardığı da gözlenen oyuncu, çok güzel bir süreç içinde olduğundan bahsetti. Terörle Mücadele Komiseri Canan Doğan karakteriyle izleyeceğimiz oyuncu, silah eğitimleri almıştı. Oyuncunun yeni rolüyle bambaşka birisine dönüşmesini bekleyen hayranları, heyecanlı ve aksiyon dolu sahnelerin merakıyla dizinin hemen başlamasını istiyor.

Sipahi dizisinin ekibiyle keyifli anlar yaşadıklarını anlatan Özge Gürel, “Çok tatlı bir ekip zaten, şu anda full motivasyon ile çalışıyoruz” açıklamasında bulundu. Tüm vaktinin dizi çekimlerinin aldığını anlatan oyuncu, bu nedenle de farklı bir şey yapamadığını ifade etti.

Eşi Serkay Çayoğlu ile farklı projelerle yoğun bir dönem geçirmelerine rağmen, görüşmek için zaman yaratabildiklerini anlatan oyuncu, “Aynı aşkla devam ediyoruz” ifadesini kullandı.