Ana sayfa Sosyal Medya Çöp Adam dizisi için geri sayım başladı. Diziyle ilgili yapılan bir yorum ise çok konuşulur!..

Çöp Adam dizisi için geri sayım başladı. Diziyle ilgili yapılan bir yorum ise çok konuşulur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV’nin yeni dizisi Çöp Adam, ilk bölümüyle, 30 Kasım Çarşamba günü izleyici ile buluşacak.

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin sırlarla dolu bir hikayesi var. Yayınlanan fragmanlar ile birlikte gizemli bir ortam oluşturuldu ve Çöp Adam projesini bekleyenler, çok özel bir iş olacağı algısını taşıyor.

TV eleştirmeni Sina Koloğlu’nun diziyle ilgili yaptığı, “Türk soslu Nordik dizi, Bir sahnesi olay olacak!” yorumu dikkat çekti.

Çöp Adam dizisi için geri sayım başladı. Diziyle ilgili yapılan bir yorum ise çok konuşulur!.. 7

Bir Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi olan dizinin iskeletinin gizem üzerine kurulu olduğuna dikkat çeken Koloğlu, “Çöpadam, Budayıcıoğlu’nun izin verdiği ölçüde mi yoksa harbi ‘gri ve soğuk’ bir lezzette mi olacak?” sorusunu sordu.

Engin Altan Düzyatan dizide ‘Tamer’ adlı bir yazılımcıyı canlandırıyor. Bir oyun satıyor ve çok zengin oluyor. Ama çocukluğunda geçirmiş olduğu travmaları örtmeye yetmiyor. Ailesi onu kardeşi ile yetimhaneye bırakmış. Zengin olduktan sonra, bir yalı alıyor. Anne ve babasını buraya davet ediyor. Ve bir kadın ile tanışıyor.

Tamer’in tanıştığı kadın ise ‘Peri’ rolündeki Elçin Sangu! ‘Peri’,  bu sır dolu yazılımcının sevdiği kadın. Tanıştığında Peri de hayatın şokunu yaşamış ve etkisinden kurtulamamış bir kadın. Kız kardeşi ile eşinin ilişkisini hiç unutamayacağı bir sahnede anlıyor. İkisinin birlikte öldüğü küvette.

Çöp Adam’ın yarın akşam yayınlanacak ilk bölümü heyecanla bekleniyor.