Ana sayfa Dizi Haberleri Sipahi dizisindeki tehlikeli sahnelerde Kaan Yıldırım’ın ısrarını ekip reddetti!

Sipahi dizisindeki tehlikeli sahnelerde Kaan Yıldırım’ın ısrarını ekip reddetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Show TV’de ekrana gelen Sipahi isimli yeni istihbarat dizisini ilgiyle takip eden bir kitle oluşmaya başladı. İkinci bölümünde ortalamaya yakın reytingler alan dizi, ilk bölümde daha iyi oranlarla izleyiciden karışlık bulmuştu. Üçüncü bölümü 26 Aralık’ta yayınlanacak olan dizinin reytingleri izleyici ilgisinin hangi yönde ilerleyeceğini de gösterecek.

Kaan Yıldırım ile Özge Gürel ikilisinin başrolünde yer aldığı Sipahi dizisi bir aksiyon hikayesi. Aşk da tabii ki hayatın her alanında olduğu gibi bu dizide de konu olacak. Fakat Korkut Ali ile Canan karakterleri arasında büyük bir aşk hikayesi bekleyenler yanılabilir.

Özge Gürel, dizide aşk konusunun olacağını ama bunun odak nokta olmadığını belirterek, şunları söyledi: “Çok aşk odaklı bir iş değil. Önceliğimiz o değil. Karakterlerin arasında ilerleyen dönemde bir çekim olabilir.”

Sipahi dizisindeki tehlikeli sahnelerde Kaan Yıldırım'ın ısrarını ekip reddetti! 52

İzleyicilerden çok güzel yorumlar aldığını anlatan Gürel, “İnanılmaz mutlu oldum” diyerek hayranların beğenisinin kendisini memnun ettiğini ifade etti.

Kaan Yıldırım, dizide korkusuz bir istihbarat ajanı olarak yer alıyor. Oyuncu, diziyle ilgili izleyicilerden kendisine gelen yorumların da güzel olduğunu ifade etti. Oyuncu, “Güzeldi yorumlar, mutlu oldum, sevindirici, iyi bir başlangıç oldu” dedi.

Aksiyon sahnelerinde çok zorlanmadığını ifade eden oyuncu, hem sürekli spor yapan hem de hareketli birisi olduğu için aksiyon sahnelerinin kendisine zor gelmediğini belirtti. Oyuncu, “Geçen sene de ben Selçuklu komutanını oynadığım bir iş vardı, daha yayınlanmadı. Biraz aksiyona alışkanım son iki senedir. O yüzden çok zorlandığımı söyleyemem” dedi.

Sipahi dizisindeki tehlikeli sahnelerde Kaan Yıldırım'ın ısrarını ekip reddetti! 53

Kaan Yıldırım, aksiyon sahnelerinde zorlanmıyor olsa bile zaman zaman dublör kullanıldığı da ortaya çıktı. Oyuncu bazı tehlikeli sahnelerde kendisi oynamak istese de ekibin buna izin vermediğini ve bazı tehlikeli sahneleri dublör yardımı ile gerçekleştirdiklerini ilk kez açıkladı.