Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’e 2022 yılında sosyal medyadan hayranları bakın nasıl ve hangi sözcüklerle seslenmiş?

Hande Erçel’e 2022 yılında sosyal medyadan hayranları bakın nasıl ve hangi sözcüklerle seslenmiş?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Erçel, ekrana en son Sen Çal Kapımı dizisi ile gelmişti. Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı Fox TV dizisinin final yapmasının ardından başka bir projede yer almamış olması hayranlarını üzdü! Ancak oyuncu, gündemden hiç düşmedi!

Dizisi olsun ya da olmasın Hande Erçel, her zaman hayranları tarafından sıklıkla adına paylaşımlar yapılan, yorumlar ve mesajlar gönderilen bir isim oldu. Erçel, 30 milyona ulaşan instagram takipçisi sayısı ile pek çok ünlü ismi kıskandırırken, yaptığı her paylaşım da adeta olay olmakta!

Yerli ve yabancı hayranları oyuncuyu hiç yalnız bırakmazken, Hande Erçel de onları habersiz bırakmıyor! Dizisiyle ekranda olmasa da farklı markaların yüzü olan oyuncu, yaptığı anlaşmalar sonrasında reklamlarda oynuyor, modellik yapıyor.

Hande Erçel'e 2022 yılında sosyal medyadan hayranları bakın nasıl ve hangi sözcüklerle seslenmiş? 8

Böylelikle hayranlarıyla başka bir şekilde buluşan oyuncu, gündemden de düşmüyor! Hande Erçel’in yüzü olduğu giyim markası ile fotoğrafları yakın zaman önce yayınlanmıştı. Nocturne markası ile çalışan oyuncunun yeni sezon kıyafetlerle pozları da ayrıca beğeni toplamıştı.

2022 yılında ekranda yoktu. Disney Plus ile bir anlaşma yaptı ancak henüz rol alacağı yapımla ilgili bir netlik yok. Hande Erçel’in yeni projesini merakla bekleyen hayranları, onu sosyal medyada anmaya devam ediyor!

Hande Erçel'e 2022 yılında sosyal medyadan hayranları bakın nasıl ve hangi sözcüklerle seslenmiş? 9

Yaptığı paylaşımlarla milyonlarca hayranından beğeni alan Hande Erçel’in 2022 yılında hakkında yapılan yorumlarda en çok kullanılan sözcükleri Adba.tv araştırdı. Aşağıda oyuncuya farklı dillerde sıklıkla söylenen sözcükleri görebilirsiniz. Aynı zamanda çok kullanılan emojileri de içeren bu tabloda daha çok Hande Erçel’in güzelliğine yapılan yorumlar olduğu görülmekte…