Ana sayfa Dizi Fragmanları İşte Tozluyaka dizisinin finali ve kamera arkasında yaşananlarla ilgili tüm merak edilenler!

İşte Tozluyaka dizisinin finali ve kamera arkasında yaşananlarla ilgili tüm merak edilenler!

tarafından ker_def

Tozluyaka dizisi Fox TV ekranında yaz ayında yayınlanmaya başlanan etkili bir gençlik dizisi oldu. İlk yayınlandığı dönemde büyük bir çıkış yapan proje, yaz döneminin en başarılı işlerinin başında gösteriliyordu. Pazartesi olan yayın günü pazar akşamlarına kaydırılan dizi, bu gün değişikliğinin yanı sıra kış sezonundaki zorlu rekabetin de etkisiyle izleyici kaybı yaşadı.

Zulme karşı duran, adaletsizliğe isyan eden ve sevgiye aç gençlerin hikayesi olarak öne çıkan Tozluyaka dizisinde hem tecrübeli hem de genç oyuncular bir araya geldi. İyi bir sinerji ortaya çıktı ve hikayenin de başarısıyla dizi uzun süre ekranlarda kalma başarısı gösterdi.

26. bölümü ile birlikte final yapacak olsa da Tozluyaka bir başarı hikayesi olarak anılacak. Dizinin setinden yansıyan kamera arkası görüntülerde de çok iyi bir ekip olduklarını gösteren oyuncular, setteki bu birliktelik ortamını başarıya taşımayı da bildiler.

Reytinglerine bakıldığı zaman da kemik bir izleyici kitlesinin desteğini daima arkasında bulan Tozluyaka dizisi, artık ekran ömrünü tamamladı. 25 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan 26. ve final bölümü ile birlikte ekip izleyicilere de veda etmiş olacak.

Peki final bölümünde sizleri neler bekliyor? İşte tüm detaylar: Artık herkes her şeyi öğrenmiştir. Çağrı içim büyük bir yıkımdır bu ve annesini asla affetmeye niyeti yoktur. En büyük destekçisi Zeyno’dur.

Kenan ise yaptıklarını ne kadar inkar etse de karşısındadır herkes. Kaybediyordur ve bu durum onun içindeki gerçek kötüyü çıkarmasına sebep olur. Savaşı başlatır.

Berk ve Ali arasındaki kavga da Berk’in kendisiyle ilgili en büyük gerçekle yüzleşmesini sağlar. Yalnızlık! Etrafında kimse kalmadığında acısıyla yüzleşir ve varlığının herkese zarar verdiğini düşünür. Sona adım adım ilerliyordur.

Öfkesinin boyutu büyür Kenan’ın. Nesrin’in bile saf değiştirmesi onun için son damladır. Derya, Önder ve tüm mahalleye karşı gücünü gösterecektir. Kılıçlar çekilir…

Ama sonu kanlı bitecektir. Bir cinayet ve bir katil daha. Bu defa kim ölecektir?