Ana sayfa Dizi Haberleri Sipahi dizisine başlayan Kerem Alışık’ın kendi karakteri ile canlandırdığı Yıldırım arasındaki benzerlikler çok!

Sipahi dizisine başlayan Kerem Alışık’ın kendi karakteri ile canlandırdığı Yıldırım arasındaki benzerlikler çok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sipahi isimli Show TV dizisi, ilk bölümü ile geçtiğimiz pazartesi günü yayınlandı. Özge Gürel, Kaan Yıldırım ve Kerem Alışık’ın başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi büyük beğeni topladı. Dizinin reytingleri de iyi geldiği için ekip gelişmelerden memnun.

Bundan önce Bir Zamanlar Çukurova isimli dizide güçlü bir karakterde izlediğimiz Kerem Alışık yine etkili bir karakter ile Sipahi dizisinin başrolünde yer almayı tercih etti. İstihbaratın efsane ajanlarından birisi olarak yeniden mesleğe dönüş yapan Yıldırım Bozok karakterini canlandıran oyuncu, ekip arkadaşlarından çok memnun olduğunu söyledi.

Kerem Alışık, “Kaan’ı yeni tanıdım ama çok işine saygılı, sahip çıkan insanların olması, Özge gibi Kaan gibi, tüm ekip arkadaşlarımız. Bu sahip çıkma matematiği, işi kalbinle yapma isteği çok çekici ve çok cazip” açıklamasında bulundu.

Kendilerinin diziyi yapmakla yükümlü olduğunu, başarıyı ise seyircilerin ilgisinin belirleyeceğinin altını çizen Kerem Alışık, “Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, inşallah güzel olacak” dedi.

Sipahi dizisine başlayan Kerem Alışık'ın kendi karakteri ile canlandırdığı Yıldırım arasındaki benzerlikler çok! 7

Oynamanın yüzde 80’nin anlamak ve yüzde yirmisinin de oynamak olduğunu ifade eden Kerem Alışık, karakteri içselleştirme ve derinlerine inme noktasında analizler yaptığını anlattı. Kerem Alışık bunun kendisi için klasik bir karaktere hazırlanma adımları olduğunu anlattı. Dizideki karakter için aldığı eğitimler ile çok iyi silah kullanmaya başladığından da bahseden oyuncu, “İzleyiciler her türlü duyguyu tadacaklar. Sevinmekten, üzülmeye her türlü duygunun içinde olduğu bir iş” dedi.

Görünmeyen kahramanların hikayesi olduğundan da bahseden Kerem Alışık, “Oradaki kahramanların, görünmeyen insanların vatan için neleri yaptıkları, nelerin altına girdiklerini görecekler” diyerek dizinin güçlü hayat ile güçlü bir bağının olduğunu da ifade etti.

Canlandırdığı karakterin kendi karakterine benzerliği konusunda da konuşan Kerem Alışık şunları anlattı: “Merhameti, adaleti, insanı insan olduğu için görmesi, sevmesi ve vatanı özne yapması, bu hallerinin içindeki çalışkanlığı ve azmi, kendi özelliklerimle özdeşim kurduruyor.”

Sipahi dizisinde canlandırdığı Yıldırım karakterinin kendisi ile yakın birisi olduğunun altını çizen Kerem Alışık, “Karakteri anlamaya çalışıyoruz. Bir yerden bu duygusu seninle örtüşür. İki üç tane özelliği seninle benzeşen özelliği olabilir” dedi.

Kerem Alışık ayrıca tiyatroda da Küheylan isimli oyunla sahnelerde yer alacak. Kerem Alışık’a Küheylan isimli oyunda Hatice Aslan başrolde eşlik edecek. Hem dizi çekimleri hem de tiyatro oyunu ile birlikte ünlü oyuncu da yoğun bir dönemin içinde bulunuyor.