Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Deniz Can Aktaş son görüntüsüyle hayranlarını korkuttu!..

Yakışıklı oyuncu Deniz Can Aktaş son görüntüsüyle hayranlarını korkuttu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1’in Kasaba Doktoru dizisinin ikinci sezonuyla ekranlara geri dönen yakışıklı oyuncu Deniz Can Aktaş sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor.

Instagram’da 1.2 milyon takipçisi olan oyuncunun her paylaşımı hayranlarından yoğun ilgi görüyor ve kısa sürede çok sayıda yorum alıyor. Oyuncunun son paylaşımı ise hayranlarını endişelendirdi.

Tiyatroda  rol aldığı Romeo ve Juliet adlı oyunun dövüş sahnelerinin provasında gözüne darbe alan oyuncu, gözünün mor halini instagram hesabında paylaştı. Aktaş’a takipçilerinden yüzlerce ‘Geçmiş olsun’ mesajı yağdı.

Yakışıklı oyuncu Deniz Can Aktaş son görüntüsüyle hayranlarını korkuttu!.. 7

Deniz Can Aktaş paylaşımına; “Ondan bundan, çılgın bir yıl sonunda, yeni yıl güzellikler getirsin herkese! Güzelliklerle beraber “dertleri de” çektim selfie acemisi olarak. Hepsi geçti gitti şükür” yazdı. Naz Çağla Irmak ve Deniz Can Aktaş’ın rol aldığı Shakespeare oyunu Romeo ve Juliet, DasDas’da sahneleniyor.

Öte yandan meslektaşı Hafsanur Sancaktutan ile yaşadığı aşkla da sık sık gündeme gelen Deniz Can Aktaş, Alina Boz ile başrolde yer aldığı Bandırma Füze Kulübü isimli yeni sinema filmiyle beyaz perdede hayranlarıyla buluşuyor.