Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un eşiyle ayna pozu sosyal medyayı ateşe verdi!..

Kıvanç Tatlıtuğ’un eşiyle ayna pozu sosyal medyayı ateşe verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Altı yıl önce dünyaevine giren Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ, 2022 yılının nisan ayında oğulları Kurt Efe’yi kucaklarına aldı. Çocuklarını gözlerden uzak büyüten çiftten Dizer, son paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Birlikte katıldıkları etkinlikten instagramda eşinin fotoğrafını yayınlayan Başak Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını adeta mest etti.

Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyayı çok aktif kullanmıyor. Eşi de zaman zaman oyuncunun görüntülerini kendi sosyal medya hesabından paylaşıyor. Kıvanç Tatlıtuğ son paylaşımında eşinin kamerasına aşağıdaki şekilde yansıdı.

Başak Dizer bu fotoğrafın hemen ardından eşiyle ayna pozunu yayınladı. Mutluluklarıyla da sık sık magazin basınında yer alan çiçeği burnunda anne baba Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ üstüste pozlarıyla sosyal medyada hayranlarına adeta şölen yaşattı.

Ekranlara en son Çarpışma dizisiyle geen Kıvanç Tatlıtuğ çok yakında Aile adlı diziyle hayranlarıyla buluşacak. Dizide oyuncuya başrolde Serenay Sarıkaya eşlik edecek. Senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı dizinin son derece iddialı bir yapım olacağı düşünülüyor. Öte yandan iki başarılı ismin ekranda birlikte oynayacak olması da izleyicide ayrıca heyecan yaratıyor.