Ana sayfa Sosyal Medya Sipahi dizisiyle ekrana geri dönecek olan Kaan Yıldırım, hayranlarının heyecanını artırdı!

Sipahi dizisiyle ekrana geri dönecek olan Kaan Yıldırım, hayranlarının heyecanını artırdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Kaan Yıldırım yeni sezonda Show TV ekranında yayınlanacak iddialı bir diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yakışıklı oyuncu, Sipahi adlı dizide  ‘Korkut Ali Türkoğlu’ isimli karaktere hayat verecek.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yetiştirdiği en yetenekli ajanlardan Korkut Ali Türkoğlu ile kahraman istihbaratçıların gerçekleştirdiği operasyonların anlatılacağı dizinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Daha dizi başlamadan karakteriyle adından söz ettiren Kaan Yıldırım, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olmaya devam ediyor. 1 milyon takipçisinin olduğu instagram hesabını aktif kullanan oyuncu son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi.

Sipahi dizisiyle ekrana geri dönecek olan Kaan Yıldırım, hayranlarının heyecanını artırdı! 7

Oyuncunun paylaşımına hayranları tarafından, “Benim favori aktörüm”, “Yakışıklım” ve “Çok özledim” gibi yüzlerce yorum yapıldı.

Kaan Yıldırım’ın Sipahi dizisindeki partneri de heyecan yarattı. Bir istihbarat ajanının hikayesinin anlatılacağı Sipahi’de Özge Gürel ile Kaan Yıldırım’ın buluşması ikilinin hayranlarını heyecanlandırdı.

Sipahi dizisinin kadrosunda; Çağdaş Onur Öztürk, Kerem Alışık, Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş, Başak Gümülcinelioğlu, Nurettin Sönmez , Serhat Nalbantoğlu, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Berrin Arısoy gibi çok dikkat çeken isimler de bulunuyor.

Okuma provaları yapılan ve sete çıkmada önce son hazırlıkları tamamlanmak üzere olan Sipahi dizisi, yeni sezonun aksiyonu bol ve birçok oyuncuyu gündeme taşıyacak bir proje olarak dikkatleri çekiyor.