Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingler fena, sahneler harika! Mahkum dizisi hem hayal kırıklığı hem de baştacı!

Reytingler fena, sahneler harika! Mahkum dizisi hem hayal kırıklığı hem de baştacı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Mahkum dizisinin 28. bölümü geride kaldı ve izleyiciler ikinci sezonda değişen hikaye ısınmaya başladı. Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu ikilisinin başarılı performansı da sosyal medyada takdir üstüne takdir alıyor.

Mahkum dizisi çift haneli reytingleri elde edebildiği ilk sezona göre şu anda reytinglerde adeta dip seviyede bulunuyor. Fox TV’nin başka bir dizi olsa şimdiye kadar süre tanımayacağı da biliniyor ama Mahkum’un bir anda sıçrama yapma gibi bir özelliği var.

Heyecanlı sahneleri, bol aksiyonlu yeni hali ile Mahkum dizisinin sadık kitlesi hala ekran başına geçiyor ve diziyi heyecanla bekliyor. Ancak kemik izleyici kitlesinin bir hayli azaldığı gerçeğini de unutmamak lazım. Fırat ve Barış sahneleri arttıkça izleyicilerin daha da çok diziye bağlanması gibi bir durum da söz konusu.

Dizinin harcanmasını, reyting yüzünden erken final yapmasını istemeyenler sosyal medya üzerinden Fox TV’ye binlerce mesaj gönderiyor ama bunun çok da etkili olmayacağını önceki deneyimlerden de herkes iyi biliyor.

Reytingler fena, sahneler harika! Mahkum dizisi hem hayal kırıklığı hem de baştacı! 7

Her bölüm ayrı bir heyecan ve merak unsuru olduğunu belirten ve erken final yaparsa çok üzüleceğini söyleyen çok sayıda izleyici bulunuyor.

Fox TV’nin kaliteli bir diziyi ve geçmişte çok başarılı sonuçlar almış bir hikayeyi bitirme kararı alması da hiç kolay değil. Zaten şimdiye kadar sabır göstermelerinin altında da geçmişin büyük başarılarının izleri var. Ancak reyting sonuçları Mahkum dizisinin ayakta kalmasını daha da zorlaştırıyor. İzleyicilerin sosyal medyadan verdiği destek anlamlı olsa da reytinglere etkisi olmadığı için bir sonuç üretmeyecektir.

Mahkum dizisinin 28. bölümünü çok beğenen ve heyecanın arttığını düşünen ve dizinin devam etmesini isteyen birçok izleyici var. Ancak reytingler buna izin verecek mi? Fox TV, düşük gelen oranlara daha ne kadar katlanacak? İşte bu sorular izleyicilerin aklını kurcalıyor.

Mahkum dizisinin 13 Ekim perşembe akşamı yayınlanacak 29. yeni bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Hikaye daha da güzelleşiyor ama reytinglerin kötü olması bu durumu biraz geri plana itiyor.