Ana sayfa Dizi Arşivi Siyah Beyaz Aşk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Siyah Beyaz Aşk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Siyah Beyaz Aşk, Productions yapım tarafından hazırlanan, 2017 yılında Kanal D’de yayınlanan, senaristliğini Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon’un yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Yasin Uslu’nun oturduğu dram ve aşk temalı Türk televizyon dizisi.

İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay’ın başrolünde yer aldığı dram ve romantizm içeren dizi, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Ancak reytingler yeterli olmadığı için bu aşk hikayesi, erken final yaptı. Birçok dizi hayranı yıllar sonra bile Siyah Beyaz Aşk dizisini anmaya ve aşk hikayesinin yarıda kalmasından duyduğu üzüntüyü dile getirmeye devam etti.

Siyah Beyaz Aşk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:

Kanal: Kanal D
Yapımcı: Productions
Türü: Dram- Aşk
Yayın Tarihi: 16 Ekim 2017/ 28 Mayıs 2018
Mekan: İstanbul
Süresi: 120 dakika
Müzik: Yıldıray Gürgen
Başrol: İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, Muhammet Uzuner, Arzu Gamze, Kılınç, Ece Dizdar.
Oyuncular: Deniz Celiloğlu, Cahit Gök, Uğur Aslan, Sinem Ünsal, Özlem Zeynep Dinsel, Timur Ölkebaş, Fatih Topçuoğlu, Ceylan Odman, Nihan Aşıcı, Burcu Cavrar, Kadriye Kenter, Selin Şekerci, Macit Koper.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizi yayınlandığı dönemde sosyal medya hesapları da aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Instagram: https://www.instagram.com/siyahbeyazaskkanald/?hl=tr
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCF50UvSfk59gluVqt9f7HEg
Resmi internet sayfası: https://www.kanald.com.tr/siyah-beyaz-ask/bolumler

TÜM HABERLER:

Siyah Beyaz Aşk dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

Siyah Beyaz Aşk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

GENEL İZLENİM:

Birbirinden siyah ve beyaz kadar farklı hayatlar yaşayan iki insanın imkansız aşkının anlatıldığı Siyah Beyaz Aşk dizisi Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un da aralarında bulunduğu güçlü oyuncu kadrosuna rağmen ekran yolculuğuna uzun süre devam edemedi. Yayınlandığı dönemde ilk bölümleriyle reytingi düşük gelen dizinin senaristleri değişmiş ve beklenmeyen bir çıkış yakalayarak reyting listesinde üst sıralara yerleşmişti. İnişli -çıkışlı bir grafik ile ancak 32 bölüm devam eden dizi senaryo yanlışları yüzünden duvara çarpan bir yapım oldu ve izleyicisini de hüsrana uğrattı.

HİKAYESİ:

Erkeğin kararmış kalbine, çiçek açtırmaya yemin etmiş bir kadın düşer. Can alan el, hayat veren elle buluşur. Aşk en olmazı oldurur. Çünkü aşk bütün kötülükleri temize çeker, değiştirir, iyileştirir!
Ferhat, peşine düştüğü adamı yaşatmak için bir doktora ihtiyaç duyar. Kendini insanları iyileştirmeye adamış olan doktor Aslı ile yolları bu sebeple kesişir. Hayatta asla yan yana gelemeyecek, siyahla beyaz kadar zıt iki insan. Aslı, zorla alıkonulduğu çiftlikte baskı altında yaralı bir adama hayat vermeye çalışırken görmemesi gereken bir şey görür. İyilik meleği sandığı, Ferhat’ın dayısı Namık’ın aslında bir katil olduğuna tanık olur. Artık Aslı’nın yaşaması imkansızdır. Namık tarafından ölüm fermanı imzalanır. Ferhat tam Aslı’yı öldüreceği sırada ona yaşaması için bir şans tanır. Tek bir şartla. Aslı’nın hayatını değiştirecek bir şartla. Bu ‘şart’ hem Aslı’nın hem de Ferhat’ın hayatını kökünden değiştirecektir.

Siyah Beyaz Aşk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
İbrahim Çelikkol (Ferhat Aslan)
Birce Akalay (Aslı Çınar Aslan )
Muhammet Uzuner (Namık Emirhan)
Arzu Gamze Kılınç (Yeter )
Ece Dizdar (İdil Yaman )
Deniz Celiloğlu (Yiğit Aslan )
Cahit Gök (Cüneyt)
Uğur Aslan (Cem )
Sinem Ünsal (Gülsüm Aslan )
Özlem Zeynep Dinsel (Vildan )
Timur Ölkebaş (Abidin )
Fatih Topçuoğlu (Dilsiz )
Ceylan Odman (Deniz)
Nihan Aşıcı (Dövmeci Kız )
Burcu Cavrar (Hülya)
Kadriye Kenter (Handan Adaklı)
Selin Şekerci (Ayhan Dağıstan)
Macit Koper (Azad Dağıstan)

MEKANLAR:

Geçmişte yaşadığı kötü anılar yüzünden kalbi buz tutmuş bir adamın hiç ummadığı anda karşısına çıkan bir kadın yüzünden yaşadığı olayların ve tutkulu bir aşk hikayesinin konu alındığı Siyah Beyaz Aşk, yayınlandığı dönemde, İstanbul’un güzelliğini sahnelerinde kullanan diziler arasında başı çekti. Çekimleri ağırlıklı olarak Avrupa yakasında yapılan dizi, İstanbul’un eski semtleri ve boğazın güzelliğine sahnelerinde bol bol yer verdi. Sarıyer ve Kireçburnu gibi tarihi dokusu bozulmamış semtlerde çekilen dizideki kovalama ve çatışma sahneleri için ise Polonezköy gibi doğasının güzelliğiyle ön plana çıkan semtler tercih edildi. Çekimlerde İstanbul’la özdeşleşmiş detaylar ustaca kullanıldı. Dizinin hastane çekimleri ise Gaziosmanpaşa’daki Avrasya Hastanesi’nde gerçekleştirildi.

Siyah Beyaz Aşk Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

JENERİK:

Hayatta yan yana gelmeleri mümkün olmayan birbirine zıt iki karakterin zamanla aşka dönen hikayesini anlatan Siyah Beyaz Aşk dizisinin müzikleri Yıldıray Gürgen’e ait.

FRAGMANLAR:

Siyah Beyaz Aşk dizisinden ilk fragman Kanal D’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2017 yılının Eylül ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı ve merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

TÜM BÖLÜMLER:

Siyah Beyaz Aşk dizisi Kalan D ekranlarında 16 Ekim 2017 Pazartesi günü yayınlanmaya başladı. 28 Mayıs 2018 tarihinde final yapan dizinin ekran yolculuğu 32 bölüm devam etti.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz..

DİZİ MÜZİKLERİ – KLİPLER:

Siyah Beyaz Aşk dizisinin sahnelerinden etkileyici klipleri youtube kanalında bulabilirsiniz:

SİYAH BEYAZ AŞK KLİP

AĞLAT BENİ

KAMERA ARKASI:

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yayınlandığı dönemde kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı.

ETKİLEYİCİ SAHNELER

Aslı ile Ferhat arasındaki tutkulu ancak bir o kadar da imkansız bir aşk hikayesinin anlatıldığı Siyah Beyaz Aşk dizisinden etkileyici bazı sahneleri sizler için derledik…

Ferhat’tan Aslı’ya Romantik sürpriz

Ferhat Aslı’dan ayrılamıyor!

Aslı Ferhat’a isyan etti!

Birlikte yaşayamıyoruz, birlikte ölelim!