Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde beklenen ama şaşırtan itiraf şoke etti!

Menajerimi Ara dizisinde beklenen ama şaşırtan itiraf şoke etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara, dün akşam 19. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman ve Ahsen Eroğlu’nun yer aldığı dizide, uzun zamandır açığa çıkması beklenen bir gerçek öğrenildi. Bundan sonra olacakları ise herkes merak ediyor.

Ünlü konuk oyuncularıyla ve hikayesiyle büyük dikkat çeken dizide dün akşam Perihan Savaş konuktu. Dizinin yeni bölümünde EGO Ajansı satın alan Serkan ile Kıraç arasında geçmişe dayanan konularla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

İzlenme oranlarında AB kategorisinde Pazar akşamının en çok izlenen dizisi olan Menajerimi Ara dizisinde, ünlüler ve menajerleri arasında yaşanan olaylar konu edilmekte.

Serkan’ın Ego Ajans’ı satın alması ile birlikte Barış Falay’ın oynadığı Kıraç ile Serhat Teoman’ın oynadığı Serkan arasında geçmişe dayanan bir hesaplaşma yaşandı.

Menajerimi Ara dizisinde beklenen ama şaşırtan itiraf şoke etti! 9

Dicle, babasının Perihan Savaş’ın 4 yıl önce geri çevirdiği sanılan bir senaryo nedeniyle yaşadığı zor durumdan kurtarmaya çalıştı. Yönetmen’in geri çevrildiği için aradan geçen yıllar içinde Savaş’a diş bilemesinin ortaya çıkmasının ardından, aslında senaryonun hiç Perihan Savaş’a ulaşmadığı, geri çevirenin de Kıraç olduğu öğrenildi. Kıraç bu gerçeği saklamaya çalışırken, Dicle üstlendi.

Menajerimi Ara dizisinde beklenen ama şaşırtan itiraf şoke etti! 10

Yaşanan bu gerginliklerden sonra Kıraç, kızının kendisi için yaptıklarından çok etkilendi. Bu arada Serkan’ın, Ego Ajans’tan gönderilmesine yıllar önce Kıraç’ın sebep olduğu gerçeğini açıklaması için yaptığı baskı ile Kıraç, hem bu gerçeği hem de Dicle’nin kızı olduğunu açıkladı sonunda!

Menajerimi Ara dizisinde beklenen ama şaşırtan itiraf şoke etti! 11

Ahsen Eroğlu’nun oynadığı Dicle, herkesin önünde babasının kendisi ile ilgili gerçeği açıklamasıyla göz yaşlarına boğuldu. Dizinin ilk bölümünden beri bu gerçeğin ortaya çıkması bekleniyordu ama yine de bir süre daha gizli kalacağı düşünülüyordu. Uzun süredir Dicle’nin gerçek kimliğini saklayan Kıraç, sonunda göz yaşları içinde herkese gerçeği anlattı.

Feris ve diğerlerinin şoke olduğu o anları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…