Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk dizisinde izleyiciyi önce ekrana yapıştıran sonra kızdıran sahnesi!

Siyah Beyaz Aşk dizisinde izleyiciyi önce ekrana yapıştıran sonra kızdıran sahnesi!

tarafından ker_def

Kanal D’nin sevilen dizisi Siyah Beyaz Aşk 11. bölüm yayınlandı. Namık Emirhan, Aslı ile Ferhat’ın giderek yakınlaşmasından rahatsız oluyor.

Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu yeni bölümüyle ekranlara geldi. Aslı büyük bir ikilemde. Ferhat’a gerçekleri söylemeli mi yoksa onu korumak için susmalı mı?

Dizinin 11. bölümünde ilginç gelişmeler yaşandı. İzleyicilerin ekrana kilitlendiği anlar ise Ferhat ile Aslı’nın birbirlerine sarıldığı ve öpüşme noktasına geldiği o anlar oldu. Ancak bunun bir hayal olması izleyicileri bir hayli kızdırdı. Acaba kimin hayali? İşte bu soruda meraklandırdı.. O sahneleri aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yeni bölümde neler olacağını merak eden izleyiciler Siyah Beyaz Aşk yeni fragman yayınlandı mı diye merak ediyor.

Aslı kendi içinde bocalarken Ferhat da Aslı ve ailesi arasında bir seçim yapmak zorundadır. Uğruna hayatından vazgeçtiği ailesini mi yoksa Aslı’yı mı seçecek?

Ebru bir taraftan ailenin içine sızmanın yolunu bulurken bir taraftan da Cem ile evlilik kararı almışlardır. Aslı, Ebru ve Cem’in ani evlilik kararı karşısında tavrı ne olacak?

Twitter Reklamları’na ilişkin bilgiler ve gizlilik
Namık, Aslı’nın geçmişindeki kirli dosyaları bulup çıkarırken Ferhat, Aslı’yı korumak için onu özgür bırakır. Sonunda özgürlüğüne kavuşan Aslı, Ferhat’a arkasını dönüp gidebilecek mi?

Dilsizin de dili çözüldü!

SON BÖLÜM ÖZETİ

Ferhat ve Cüneyt, Şahin’in adamları tarafından sarılmış, çıkış yolu aramaktadır. Aslı, Ferhat’ın başının belada olduğunu öğrenince hiç düşünmeden onun peşinden gider. Ferhat ise şimdi kim olduğunu bilmediği bir düşmanla karşı karşıyadır.

Siyah Beyaz Aşk yeni fragman henüz yayınlanmadı.