Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinin 27. bölümünde izleyiciler sarsıcı sahnelere şahit oldu!

Söz dizisinin 27. bölümünde izleyiciler sarsıcı sahnelere şahit oldu!

tarafından ker_def
Söz dizisinde Çolak’a hayatının dersini verdiler

Star TV’nin iddialı dizisi Söz 27. son bölüm yayınlandı. Yavuz, operasyonun sonunda hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşti. Ağah, onun babası olduğunu söyledi…

F16’ların hedefinde Hatice’yi bulan Yavuz zor bir karar vermek zorundadır. Diğer tarafta ise TİM sınır kapısına yaklaşan intihar bombacılarını etkisiz hale getirmek için büyük bir risk alacaktır.

Tüm bunlar olurken mühendis Yücel Ertürk Büyükelçinin adamları tarafından kaçırılır. Uçaklarımızın kontrolüne sızmayı amaçlayan Büyükelçi, Çolak için güvenli bir yol hazırlamaya çalışmaktadır. Çolak ise topladığı yüzlerce adamıyla sınırı geçmek için hazırlık yaptı. Türk karakolunu ele geçirmek için adamlarını yollayan Çolak, uçakların hiçbir şey yapamayacağınü düşünüyordu. Ancak beklediği gibi olmadı.

Yücel Ertürk’ü kurtarmak için yola çıkan Yavuz ve Tim, Çolak’ın yarattığı tehdidi önlemek için zamana karşı mücadele verdi. Sonunda da teröristleri etkisiz hale getirip uçakların zamanında atış yapmalarını sağladılar. Çolak böylece tüm adamlarını kaybederek arkasına bile bakmadan kaçtı.

Yavuz ise operasyonunun sonunda hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşti.

Operasyonda Yücel Ertürk kurtarıldı, Ağah ile Yavuz’un karşılaşmaları ise sarsıcıydı… Oğluna çocukluk yıllarında mırıldandığı ‘Gesi bağlarında’ şarkısını mırıldanan, annesiyle ilgili özel bilgiler veren Ağah, Yavuz’a ‘oğlum’ diye seslendi.

Yavuz ise ne yapacağını bilemedi, öylece kala kaldı. Bu fırsatı değerlendiren Ağah arkasına sakladığı bıçağını üzgün olduğunu söyleyerek Yavuz’a batırdı…

Yavuz, o anlarda kilitlenip kaldı ve hiçbir şey yapamadı.

Söz yeni fragman henüz yayınlanmadı. Söz dizisinin 28. bölümü şimdiden merak konusu oldu.