Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk dizisinin senaristlerine uyarı; o karakteri öldürdünüz öldürdünüz yoksa isyan çıkacak!

Siyah Beyaz Aşk dizisinin senaristlerine uyarı; o karakteri öldürdünüz öldürdünüz yoksa isyan çıkacak!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Siyah Beyaz Aşk dizisi Kanal D ekranında yoluna emin adımlarla devam ediyor. 19. bölümü öncesinde dizinin izleyicileri 26 Şubat Pazartesi akşamını heyecanla bekliyor… Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol oyunculuklarıyla adeta resital veriyor…

Yeni bölümün ilk görüntüleri de yayınlandı… Peki Siyah Beyaz Aşk dizisinde izleyiciler en çok neleri konuşuyorlar…

Dizi izleyicilerinin yorumlarına geçmeden önce 19. bölüm 1. fragmanını izleyelim, ardından yorumlara odaklanabiliriz…

Siyah Beyaz Aşk dizisinde kötülerin kötülüklerini sergilediklerini belirten bir izleyici, “Ama bir türlü yakalanmıyorlar” diyerek isyanını dile getirdi.

Gerçekten bu ülkede polis ve adalet mekanizmasını hiçe sayarak diziler gerçek hayattan koptuklarını hiç düşünmüyorlar mı? Dizi yapımcı ve senaristleri böyle bir kaygı taşımıyor olabilir ama ekran başındakiler bu ayırımı gözetiyorlar…

Cüneyt gibiler de bu yüzden ekrandaki izleyicileri adeta sinir ediyorlar. Senaristlerin heyecan yaratmak amacıyla gerçek hayattan kopmaları dizinin en ciddi handikaplarında birisi olarak ortaya çıkıyor.

Cüneyt gibi karaktersiz, iç güveysi birini senaristlerin koruduğu ve onu öldürmediklerini düşünen izleyiciler rahatsızlıklarını internetteki yorumlarına yansıtmış durumdalar.

Cem’in ölmemesi gerektiğini belirtenn bir başka Aslı ile Ferhat aşkına odaklanılmasını istiyor.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin senaristlerine uyarı; o karakteri öldürdünüz öldürdünüz yoksa isyan çıkacak! 7

Tüm olayların Cüneyt’in etrafında dönmesinden rahatsızlığını dile getiren bir başka izleyici ise, Ferhat’ın eski zekasına tekrar kavuşması gerektiğini yazmakta…

Cem’in ölmesinin Aslı’yı yıkıcağını düşünen bir izleyici, “Bu kadar trajediye gerek yok” diyerek senaristlere mesajını iletiyor…

Cüneyt’in cezasını çekmesi gerektiğini belirten izleyiclier, elini kolunu sallayarak gezmesinin kendilerini rahatsız ettiğini belirtmekteler.

Bir başka izleyici ise şöyle yazmış: “Cem’in ölümü o sümsük Cüneyt’in elinden olmamalı. Sümsük ve itici, ahlaksız adam. Evin kızını hamile bıraktı, çocuk umurunda bile değil. Abidin versin cezasını. Karısı da pek saf. Kötüler cezasını bulsun. Diziye iyilik hakim olsun.”