Ana sayfa Dizi Haberleri Siz Aslıhan Malbora’yı Üç Kuruş’tan sonra bir de yeni dizisinde görün!

Siz Aslıhan Malbora’yı Üç Kuruş’tan sonra bir de yeni dizisinde görün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Malbora, üst üste yapımlarda yer alarak son dönemde öne çıkmaya başladı. Üç Kuruş isimli Show TV dizisinin başrolünde yer alan güzel oyuncu, 1995 yılında Afyon’da dünyaya geldi.

2017 yılında yayınlanan Seven Ne Yapmaz isimli diziyle setlere adım atan güzel oyuncu, üst üste önemli projelerde yer aldı. Kalbimin Sultanı, Ağlama Anne dizilerinde tecrübe kazanan oyuncu, Her Yerde Sen’de ise Ayda karakteriyle popüler oldu.

Gel Dese Aşk dizisinden sonra Üç Kuruş ile yeniden televizyon ekranına dönüş yapan oyuncu, canlandırdığı Leyla karakteri ile büyük ilgi görüyor. Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş dizisinde güzelliği ve yetenekleri ile birçok hayran kazanan Aslıhan Malbora, yer aldığı sinema filmleriyle de çok konuşuldu.

Aile Hükemeti, Aşk Oluversin Gari, Geçen Yaz isimli sinema filmlerinde izlediğimiz oyuncu, ayrıca yeni bir dijital dizinin de başrolünde yer alıyor.

Siz Aslıhan Malbora'yı Üç Kuruş'tan sonra bir de yeni dizisinde görün! 7

Bertan Asllani ile birlikte Etkileyici isimli Gain plaftormunun yeni dizisinde Aslıhan Malbora yine yeteneklerini sergileyecek.

Dizinin özel gösterimi düzenlenen bir etkinlik ile yapıldı. Aslıhan Malbora da etkinlikte en ön plandaydı. Yapımcılığını Murat Cemcir’in üstlendiği Etkileyici dizisi 10 bölümden oluşuyor. Gain platformunda dizi haftada 2 bölüm halinde gösterilecek. 28 Kasım’da izleyicilerle buluşacak olan Etkileyici’nin ikinci sezonunun da çekilmesi bekleniyor.

Aslıhan Malbora, Üç Kuruş dışında Etkileyici dizisindeki performansıyla da sosyal medyada çok konuşulacaktır.