Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü’nün Yaban Çiçekleri dizisi milyonlarca izleyici ekrana çekmeye aday!

Akın Akınözü’nün Yaban Çiçekleri dizisi milyonlarca izleyici ekrana çekmeye aday!

tarafından ker_def

atv ekranlarında 25 Mart Pazartesi akşamı yepyeni bir dizi başlıyor. Yaban Çiçekleri isimli yeni dizinin başrollerinde Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora bulunuyor. Özellikle de Hercai isimli dizi projesi ile büyük bir kariyer çıkışı sergileyen Akın Akınözü’nün hayranları, sosyal medyada yaptıkları yorumlarla öne çıkıyor.

Ünlü oyuncunun tüm dünya çapında geniş bir hayran kitlesi olduğu biliniyor ve Yaban Çiçekleri isimli diziye yönelik ilgi de bu nedenle bir hayli güçlü gözüküyor. Akın Akınözü, geçen sezon 26 bölüm süren Tuzak isimli dizi ile tv8 ekranındaydı. Bu sezon ise oyuncuyu bir aşk hikayesinde izleyecek. Tabii ki bu hikayede büyük bir dram var ve Akın Akınözü de Kılıç karakteri ile dizinin ana figürü olarak öne çıkıyor. Dizinin yayınlanan fragmanında önemli detaylar bulabilirsiniz.

Yaban Çiçekleri atv ekranlarında yer almak için gün sayıyor. Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, kadrosu ve hikayesiyle merak uyandıran yeni dizi “Yaban Çiçekleri”nin tarihli tanıtımı da yayınlandı.

Yeni tanıtımıyla ekrana gelen Yaban Çiçekleri’nin ilk sahnesinde “Hayat aldığımız nefeslerle değil nefesimizi kesen anlarla ölçülmeli” sözleriyle seyircisini karşılıyor.

Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora’nın uyumu ise şimdiden harika ikili olarak ekrana yansıdı. Sevilen oyuncular övgü dolu yorumlar alırken, diziye ait gösterilen ipuçları ise şimdiden izleyicinin beklentisini arttırdı.

Akın Akınözü'nün Yaban Çiçekleri dizisi milyonlarca izleyici ekrana çekmeye aday! 7

Kadrosunda; Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin, Serhat Teoman, Halil Babür, Bige Önal ve Tilbe Saran ve Arif Pişkin gibi birbirinden değerli isimler yer alırken yönetmen koltuğunda ise Aydın Bulut’un oturuyor.

Acı bir kaybın yıllar sonra bir araya getirdiği Kılıç ve Ela’nın yeniden kendilerinden saklanan gerçeklere, aileleri arasındaki engellere rağmen aşklarına sahip çıkma mücadelesini etkileyici bir anlatımla ekrana taşıyacak olan Yaban Çiçekleri ilk bölümüyle 25 Mart Pazartesi 20.00’de atv’de başlıyor.