Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü ve Aslı Malbora’nın yeni dizisi Türkiye’den daha çok yurt dışında merakla bekleniyor!

Akın Akınözü ve Aslı Malbora’nın yeni dizisi Türkiye’den daha çok yurt dışında merakla bekleniyor!

tarafından ker_def

Türk televizyonlarında birbiri ardında diziler yayınlanıyor ve yeni yapımlar da hemen her hafta izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Bu süreçte de bu kadar çok dizi olması izleyicileri algıda seçici olmasını zorlaştırıyor. Ancak yurt dışında her zaman çok yoğun ilgi gören isimlerin dizileri özellikle farklı ülkelerde yaşayan ve Türk dizilerini yakından takip eden kitleyi çok daha güçlü şekilde etkiliyor.

Bu isimlerden birisi de Hercai dizisi ile birlikte Akın Akınözü oldu. 3 sezon süren Hercai dizisinde yeteneklerini kanıtlayan ve projenin birçok ülkede yayınlanması ile birlikte geniş kitleleri etkileyen oyuncu, geçen sezon ise Tuzak isimli dizi ile yine gündemdeydi.

Akın Akınözü’nün tüm faaliyetlerini yakından takip eden hayranları da atv ekranında başlayacak olan Yaban Çiçekleri dizisini sabırsızlıkla bekliyor.

Sosyal medyada örgütlenen oyuncunun hayranları yeni partneri Aslıhan Malbora ile nasıl bir uyum sağlayacaklarını, enerjilerini ve sette neler yaşandığını da çok merak ettiklerini belirten çok sayıda paylaşım yapıyor.

Yaban Çiçekleri isimli dizinin yurt dışına açılması noktasında isim belirleme çalışması da tamamlandı. Love in Pieces ismi ile yurt dışında temsil edilecek olan Yaban Çiçekleri dizisi, bir aşk hikayesi ama güçlü de bir dram senaryosu ile geliyor.

Ela ve Kılıç karakterlerinin hikayesinin geniş kitleleri etkilemesi bekleniyor. Uzun süredir ayrı olan çocukluk arkadaşları Ela ve Kılıç yeniden bir araya gelirler ve kendilerini inkar edilemez bir şekilde birbirlerine çekilmiş bulurlar.

Onların aşk hikayesi de milyonlarca izleyiciyi ekrana çekecek gibi gözüküyor.

atv tarafından paylaşılan poster de dikkat çekti.

Akın Akınözü ve Aslı Malbora'nın yeni dizisi Türkiye'den daha çok yurt dışında merakla bekleniyor! 7