Ana sayfa Dizi Fragmanları Sizinki aşkta bizimki taş mı? Çatı Katı Aşk dizisinde romantizm rüzgarı

Sizinki aşkta bizimki taş mı? Çatı Katı Aşk dizisinde romantizm rüzgarı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Çatı Katı Aşk, Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Hikayesi ile bir alie komedisini ekrana getiren dizinin başrolünde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz bulunuyor. Her bölümü heyecanlı ve neşeli sahnelerle dolu olan dizide, bu sefer de romantizm rüzgarı esecek.

26 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 12. yeni bölümde aşkın izleri daha da belirginleşecek. Çatı Katı Aşk 12. Bölüm Fragmanı yayında! İzleyiciler meraklı bir bekleyiş içinde. Dizinin yeni bölümünde romantizm rüzgarı esiyor!

Çatı katı ekibinin başında kavak yelleri esiyor! Romantizm her çiftte farklı bir şekilde vuku buluyor. Ancak olayların karışması da uzun sürmüyor.

Dizinin reytinglerinin de düşük gelmesi nedeniyle final yapacağına yönelik endişeler iyice yükseldi. Çatı Katı Aşk’ın sağlam kadrosu ve iyi hikayesine rağmen istenilen reytinge ulaşamaması büyük bir şanssızlık olarak değerlendiriliyor.

“Sizinkisi aşkta bizimkisi taş mı?” sözünün dikkatleri çektiği Çatı Katı Aşk yeni bölümüyle 26 Eylül Cumartesi 20.00’da Kanal D’de! İşte 12. bölümden ilk görüntüler: