Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinde büyük değişiklik yapıldı!

Yeni Hayat dizisinde büyük değişiklik yapıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Yeni Hayat dizisi, ekranın aksiyon tarzı yapımlarından birisi. Perşembe akşamları yayınlanan dizide Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk ikilisinin başarılı uyumu da dikkatleri çekiyor.

Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya’nın da başrollerinde yer aldığı dizinin reyting sonuçları ise pek tatmin edici değil… Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor gibi iki başarılı dizinin kapattığı Perşembe akşamları farklı yapım arayanlara hitap eden Yeni Hayat, ayakta kalma mücadelesi veriyor.

Dizinin ilk 3 bölümü yayınlandı. 24 Eylül Perşembe akşamı ise 4. bölüm izleyicilerle buluşacak. Büyük emek verilen yapılana beklenen ilgi gelmeyince büyük bir değişiklik kararı verildi.

OJO Pictures tarafından Kanal D için yapılmakta olan dizinin senaryosunu yazan Makbule Kosif ile yolların ayrıldığı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre dizinin yeni senaristleri Hatice Meryem ve Nuriye Bilici oldu… Bu ikilinin hikayeyi hangi noktalara getireceği, dizinin de geleceğini belirleyecek.