Ana sayfa Dizi Haberleri Şok ölüm! Yasak Elma dizisinden bir karakter gidiyor, bir sürpriz karakter geliyor!

Şok ölüm! Yasak Elma dizisinden bir karakter gidiyor, bir sürpriz karakter geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma’da hız kesilmiyor! Dizideki heyecan sürerken, ayrılanlar olduğu gibi, yeni isimlerde gelmeye devam ediyor. Fox TV’de yayınlanan entrikası bol dizi, her bölümüyle izleyenleri ekran başında hem şaşırtıyor hem de güldürüyor.

“Bu kadar da olmaz!” denilen ne varsa hepsini yaşatan Yasak Elma’nın 85. bölümünden sonra bambaşka bir süreç başlamıştı. Talat Bulut’un oynadığı Halit Argun’un ölümüyle birlikte diziye 4 karakter daha veda etmişti.

Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği diziye sonrasında Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu da katılmıştı.

Dizinin kemik kadrosunda ise Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, oynadıkları Şahika-Ender ve Yıldız karakterleri ile her hafta izleyenleri başka maceralara sürüklüyorlar.

Diziden bir karakterin ayrılıp bir başka karakterin geleceği ile ilgili kulis bilgisini ise Gazeteci Birsen Altuntaş,
twitter sayfasından verdi.

Buna göre dizide Mahmut karakterini oynayan Mert Altınışık, Yasak Elma’dan ayrılıyor. Altınışık’ın hayat verdiği Mahmut’un ölerek diziye veda edeceği de belirtilmekte.

Şok ölüm! Yasak Elma dizisinden bir karakter gidiyor, bir sürpriz karakter geliyor! 8

Bu arada diziye bir başka isim de yeni bir karakter olarak katılacak. Oyuncu Emre Dinler, diziye katılan yeni isim. Dinler, dizide Erdal Özyağcılar’ın hayat verdiği Hasan Ali Kuyucu’nun Adana’dan yakın bir arkadaşının oğlu Ömer olarak geliyor.

Şok ölüm! Yasak Elma dizisinden bir karakter gidiyor, bir sürpriz karakter geliyor! 9

Ancak belalı bir adam olan Ömer, Hasan Ali’nin evine gelir gelmez Şahika’ya göz koyacak!

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı Yasak Elma dizisine katılan Emre Dinler, Sol Yanım dizisinde rol alıyordu ve o dizinin senaristliğini de aynı isim yapıyor…