Ana sayfa Dizi Haberleri Sol Yanım dizisinin oyuncusu, Yasak Elma’nın belalısı olmaya geliyor!

Sol Yanım dizisinin oyuncusu, Yasak Elma’nın belalısı olmaya geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Diziler arası oyuncu gelişleri sürüyor! Bir diziden ayrılan oyuncu, bir başka dizide bambaşka bir karaktere hayat veriyor. Bu kez Sol Yanım dizisinden Yasak Elma’ya bir oyuncu transferi yaşandı. Fox TV’de yayınlanan Sol Yanım dizisinden bir oyuncunun, Yasak Elma dizisine geçtiği öğrenildi.

Yine Fox TV’de Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisi, bu sezon transferlere de şaşırtmaya da doymuyor. Entrika ve maceranın hiç eksik olmadığı diziye yeni bir oyuncunun daha dahil olduğu öğrenildi.

Bu kez Hasan Ali Kuyucu’nun başına bela olacak Ömer isimli bir adam diziye dahil oluyor! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, Ömer karakterini oynayacak olan kişi Emre Dinler.

Oyuncu, 12. bölümüyle final yapan Sol Yanım dizisinde de yine belalı bir adama hayat veriyordu. Dizide Barbaros isimli mahallenin asi ve serseri bir karakteri olarak yer alıyordu.

Sol Yanım dizisinin oyuncusu, Yasak Elma'nın belalısı olmaya geliyor! 7

Danua cinsi köpeği ile mahallede terör estiren ve Barbar diye anılan Emre Dinler, bu kez Yasak Elma’da benzer bir karaktere hayat verecek.

Dizide, Erdal Özyağcılar’ın oynadığı Hasan Ali Kuyucu’nun Adana’dan yakın bir arkadaşının oğlu olarak hikayeye katılacak.

Hasan Ali’nin evine gelir gelmez de Nesrin Cavadzade’nin hayat verdiği Şahika’dan etkilenecek. Yine belalı bir adamı oynayacak Emre Dinler’in hangi bölümde diziye katılacağı ise henüz bilinmiyor.