Ana sayfa Dizi Fragmanları Maria ile Mustafa dizisine yazık oluyor, yapmayın böyle!

Maria ile Mustafa dizisine yazık oluyor, yapmayın böyle!

tarafından ker_def

elevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Maria ile Mustafa dizisinin reyting sonuçları oldukça kötü geldi. Dizinin 6.yeni bölümü 11 Ekim akşamı yayınlanacak. Ancak gidişat iyi görünmüyor. NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizide Hilmi Cem İntepe ve Jessica May ikilisi çok başarılı bir uyum sağladı.

İkilinin sadece dizide değil, kamera arkasında da iyi bir enerji bulmaları önemliydi. Zira, son dönemde bu kadar güçlü partner enerjileri görmek zor. Ancak ikili, yaptıkları röportajda da ne kadar birbirlerini benimsediklerini sergilediler. Ancak Maria ile Mustafa dizisinin izleyiciler tarafından çok da benimsendiğini söylemek yanlış olacaktır.

Kapadokya’da çekilen ve finale yürüyen bir yapım konumunda olan Maria ile Mustafa’nın hikayesinin daha akıcı olması gerektiğini düşünen izleyiciler, sosyal medyada ciddi eleştiriler yapıyor.

Dizinin sosyal medya desteğinin de zayıf olduğu görülüyor. Atv, ya diziye yol verecek ya da gün değişikliği yaparak bir fırsat daha sunacak. Ancak görünen o ki, Pazar akşamları tutması zor olan bir dizinin hafta içine kaydırılması da çok akıllıca bir hareket olmayacaktır.

Marie ile Mustafa’nın 6. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.