Ana sayfa Dizi Haberleri Vermem Seni Ellere dizisinde zıt aşıklar ile doğal güzellikler izleyenleri ekrana çekiyor!

Vermem Seni Ellere dizisinde zıt aşıklar ile doğal güzellikler izleyenleri ekrana çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yaz döneminin ilgi çeken dizilerinden birisi de Vermem Seni Ellere oldu. Emre Bey ile Buse Meral ikilisi başrolün ağır sorumluluğunu üzerlerinde taşıyor. İki genç oyuncu da iyi bir uyum yakaladı ve ekran başındaki izleyiciler de onların enerjilerinden etkilendi.

Zıtlıklarla dolu Mehmet ve Zeliş karakterlerinin hikayesini beğenen izleyiciler, doğal güzelliklerden tutunda dizide geçen şarkılara kadar farklı duyguları Vermem Seni Ellere dizi projesinde bulabiliyor.

Buse Meral diyor ki, “Mehmet ile Zeliş ateş ile barut gibiler. Aslında iki zıt kutup, onların aşkı çekişmeli geçecek. Başlangıçta didişen iki tatlı karakter” diye konuştu.

Son yılların yükselen genç yıldızlarından birisi olan Emre Bey de aşkı ve sevgiyi pek de bilmeyen bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıktı. Emre Bey, “Mehmet, Zeliş ile aşkı ve gerçek sevgiyi öğrenecek” dedi.

Dizinin başlarında birbirleri ile hiç anlaşamayacakları sanılan Mehmet ile Zeliş’in ilerleyen bölümlerde birbirlerine aşık olmaları ile birlikte Vermem Seni Ellere dizisi hem komedi hem dram hem de aşkın farklı hallerinin ekrana yansıdığı bir dizi konumuna gelecek.

Dizi hayranlarına göre Mehmet ile Zeliş karakterlerin yaz sezonunun farklı ama çekici dizi çiftlerinden birisi oldu.

Ordu’da çekimleri yapılan dizinin görsel zenginliği de izleyenleri büyülüyor. Yönetmen Ali Balcı diyor ki, “Her yer resim, yani bir yönetmen, yaratıcı kısmı için muazzam bir keyif bu. Doğa ile meşk ediyoruz diyebilirim.”

Karadeniz bölgesinde çekilen yazlık dizilerden birisi olmasıyla da bölgenin güzelliklerinin ekrana yansıması projenin en önemli artılardan birisi oldu. Dizinin ikinci bölümde reytinglerde tüm kişiler kategorisinde en çok izlenen yapım olması da projenin izleyiciler tarafından ilgi gördüğünün kanıtı oldu.

Pazar akşamları yayınlanan ve Karadeniz coğrafyasının güzellikleriyle izleyenleri derinden etkileyen Vermem Seni Ellere dizisinde ilk iki bölüm geride kaldı. 3 Temmuz akşamı dizinin 3. yeni bölümünü atv ekranında saat 20.00’dan itibaren izleyebilirsiniz.